BonpreuEsclat Energia celebra que ofereix, des de fa un any, un servei energètic 100% renovable amb els seus clients, fent-los arribar electricitat a les llars i empreses, reforçant la seva estratègia de seguir formant part dels serveis essencials i bàsics dels consumidors. La comercialitzadora d’energia elèctrica ofereix i consolida un nou servei a més de tota la cadena de supermercats i de carburants que té repartits arreu del territori.  

BonpreuEsclat Energia ofereix energia de fonts 100% renovables

Si un tema és de rigorosa actualitat i preocupa a tots els consumidors, aquest és el preu de la llum, com ha anat augmentant les darreres setmanes arribant a uns preus sense precedents. Per això, amb el servei que dona BonpreuEsclat Energia, es respecten els contractes actuals dels seus clients, afavorint una gran competitivitat en el seu preu i promocions creuades amb la resta de serveis de Bon Preu (alimentació i benzina), situant-se en un valor mitja de 25 – 30% per sota del mercat regulat.  

Energia verda amb 0 emissions contaminants  

BonpreuEsclat Energia té com a referent principal la sostenibilitat i el medi natural. Per això, la comercialitzadora d’energia elèctrica afavoreix iniciatives a favor de la comunitat de forma fàcil, transparent i econòmica a l'hora de contractar l’electricitat.

Per poder-ho fer, s’apliquen els mateixos valors comercials que BonpreuEsclat oferint els millors preus, una atenció excel·lent del client que caracteritza el grup i amb la màxima confiança en qualitat i fiabilitat del producte. D’aquí, que tinguin a la seva cartera més d’un milió de clients que confien dia a dia en la companyia per alimentar les seves llars.

Energia eòlica, solar, hidràulica, geotèrmica, mareomotriu o biomassa

Però, d’on prové l’energia renovable que ofereix BonpreuEsclat Energia als seus clients? Parlem d’energia 100% verda produïda a partir de fonts d’energia renovables, naturals i inesgotables. Concretament, energia eòlica, solar, hidràulica, geotèrmica, mareomotriu o biomassa.

Energia eolica

Contribueix al canvi afavorint les futures generacions  

La comercialitzadora d’energia elèctrica BonpreuEsclat Energia ofereix els millors preus del mercat, sense permanències, amb una àmplia oferta de plans disponible pels seus clients i amb una atenció personalitzada. Les tarifes que ofereix la companyia es troben dividides en 5 opcions:

  • Fem-ho fàcil: Oblida't dels horaris i gaudeix del mateix preu d'electricitat a qualsevol hora.
  • Nit i dia: Estalvia amb tres preus diferents segons la franja horària.
  • Fix: Paga sempre el mateix cada mes, i a final d’any et regularitzarem el que has pagat amb el que has consumit.
  • Cap de setmana: Et regalem l’electricitat d’un dels dos dies del cap de setmana!
  • Autoconsum: Si generes energia pròpia aquesta és la teva tarifa, a més si tens excedent d'energia en l'autoconsum, t'ho pagarem a un preu únic de 80 €/MWh.

Si vols contribuir al canvi de paradigma i deixar d’utilitzar l’energia que prové dels combustibles fòssil que genera una quantitat important d’emissions contaminants al medi, apunta’t al canvi i escull un dels plans que té disponible la companyia. Si dubtes entre quina escollir, pots fer ús de la calculadora d’estalvi i potència que tenen a l’abast dels usuaris en aquest enllaç per saber quin pla t’afavoreix més.

Si et vols unir al canvi, informa’t a Bonpreuesclat.cat/energia.