Agents dels Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que cometia robatoris violents en domicilis de Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Esplugues de Llobregat (Barcelona), segons un comunicat emès pel cos policial aquest divendres.

En total 8 persones de nacionalitat espanyola i dominicana han estat detingudes, totes autores de tres robatoris amb violència i intimidació comesos entre febrer i maig del 2017. A més, dos del detinguts es dedicaven al tràfic de drogues: els agents han requisat 53.38 grams de cocaïna, 888 grams de substància de tall i balances de precisió.

En els atacs, els lladres lligaven les seves víctimes, la majoria d'edat avançada, de mans i peus, i els robaven joies, rellotges i telèfons mòbils.

Durant la investigació, els agents han registrat quatre immobles on han trobat els objectes robats, i també han intervingut una pistola.

Quatre dels vuit membres de la organització han ingressat ja a la presó, tres dels quals com a sospitosos en el robatori d’una joieria a Guardiola de Berguedà (Barcelona), el passat mes de juny, i un altre per tenir diversos requeriments judicials pendents.