Eleccions Catalunya 2024 | DIRECTE
Enquesta El Nacional
Puigdemont
Aragonès
Alejandro Fernández
VOX
Carola Miró
Frases Dia de la Mare
Comprovar Loteria Nacional
Comprovar ONCE
Temps Catalunya
Preu llum avui
Biografia Puigdemont
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Què és la salicòrnia? L'ingredient estrella dels xefs d'alta cuina
Oriol Foix
Recomanacions
Menú setmanal per a la feina: un arròs i un gall de Sant Pere sublims i molt més!
Jordi Tubella
Restaurants
Un mar i muntanya èpic al cor del Born
Rosa Molinero Trias
Actualitat
D'on ve l'expressió "donar gat per llebre" i de quina manera ens poden seguir enganyant als restaurants
Oriol Foix
Recomanacions
5 propostes per salivar que pots menjar en una food truck
Oriol Foix
Actualitat
Com fer ceba caramel·litzada sense sucre: el secret més ben guardat pels cuiners
Jordi Prió
Actualitat
Els bolets de primavera 2024 a Catalunya: tot el que necessites saber
Jordi Tubella
Opinió
El restaurant del Berguedà que rebenta el país amb la seva alta cuina de pagès
Víctor Antich
Actualitat
Per què has de deixar de prendre suc de taronja: atenció a l'alerta dels experts
Jordi Tubella
Restaurants
El restaurant del Poblenou amb nom de conte infantil i uns plats màgics
Martí Sales
Espiral de canyella
Noria Bakery
Pasta
Fettuccine amb bolets, alfàbrega, tomàquet sec i mozzarella de búfala
Albert Vilas
Peix i marisc
Calamar amb all i pebre
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos