Després de la decepció generalitzada per haver deixat Samantha Gilabert fora de la final d'Operación Triunfo, la de Beniarrés va tornar al plató demostrant perquè la considerem reina absoluta d'aquesta edició. La canària Nia va guanyar el concurs i el xec de 100.000€ molt merescudament, sí, però la màgia de Samantha és espaterrant. Per tarannà, conviccions, desimboltura. Per valentia, talent i superació. És un 10, es miri per on es miri. Surt del concurs amb dos contractes discogràfics i un futur prometedor com a presentadora de televisió. La millor mostra, el que va fer amb un Roberto Leal emocionat en el seu adéu oficial al format.

Roberto Leal final OT RTVE

Roberto Leal final OT RTVE.es

Samantha va sorprendre Leal canviant-li els papers per retre-li homenatge. La d'Alacant porta l'espectacle a la sang i sap arribar al cor dels que l'envolten. Al cor, sí, però també al cervell. Després d'elogiar-lo per la seva trajectòria al talent show i fer-li un regal en forma de sofà en miniatura, s'acomiadava d'ell amb una declaració d'amor convertida en un clatellot èpic a un altre presentador que no els arriba ni a la sola de les sabates: Pablo Motos. "Escúchame. Todos te deseamos lo mejor del mundo. Te lo mereces todo. Tú, tu acento andaluz, tu saber estar y tu artisteo". Booom. Motos a casa seva sentint a la cara els 5 dits de la mà de Samantha i milers d'espectadors. 

Pots veure el moment clicant a la imatge (3h00'00''):

Samantha OT final 2 RTVE

Samantha final OT RTVE.es

Roberto Leal final OT regal RTVE

RTVE.es

Motos Leal A3

Pablo Motos Roberto Leal Antena 3

Pablo Motos dit

Antena 3

'OT' torna a la nevera esperant noves oportunitats. El dia que el recuperin, l'aposta és clara: que comptin amb Samantha