Samantha no guanyarà Operación triunfo, però ja és una de les vencedores morals del concurs. Pel seu talent, per la seva veu i per dir el que pensa, tot i que això emprenyi l'unionisme més hiperventilat. La concursant valenciana va quedar a les portes de la final que se celebra dimecres, però ho va fer marxant per la porta gran.

samantha

@operaciontriunfo

En la semifinal d'aquesta setmana, sense públic i amb 400 monitors, molts seguidors apareixien a les petites pantalles, des de casa seva, donant-li el seu escalf i pregant-li fins i tot que esdevingués la presidenta dels Països Catalans, en una imatge insòlita que es va veure per TVE, tot i que a la cadena van córrer per no ensenyar més el que va mostrar aquesta espectadora.

Mentrestant, la mateixa Samantha ha volgut agrair el suport que ha rebut de la seva terra. Un tuit escrit en la llengua que parla a casa:

Les idees i els sentiments expressats per Samantha no agraden a l'unionisme més ranci, que sempre que ha pogut, l'ha intentat ensorrar. I aquesta ha estat una nova mostra. Tot i els nombrosos suports que ha rebut, també hi ha hagut les habituals mostres d'intolerància...:

El millor que se'ls hi pot dir a aquests és el que sempre diu ella, No pasa nada.