Roberto Leal diu adeu. Operación  Triunfo 2020 abaixa el teló i el presentador marxa de TVE per dedicar-se a temps complet a la seva nova aventura televisiva a Antena 3, al capdavant de Pasapalabra. Amb el permís de la Nia, la Beyoncé canària guanyadora d’aquesta edició, la gala final ha tingut nom propi i aquest és el del periodista andalús, que no ha pogut contenir les llàgrimes quan ha vist l’homenatge sorpresa que li tenien preparat.

Roberto Leal

TVE

Durant cinc minuts, la triunfita Samantha li ha pres el relleu per entrevistar-lo. Conversa simpàtica entre tots dos i un dard a Pablo Motos pel seu comentari sobre l’accent del sud. “Estamos muy contentos todos de haberte conocido. Nos acordamos de cuando empezaste en OT 2017. Ha sido un placer conocerte, poder compartir esta experiencia con alguien como tú. Eres maravilloso, eres un amigo más”, l’ha lloat ella abans de donar pas a un vídeo amb els millors moments de Leal al programa. Balls, bromes i bon rotllo. “Qué bonito, muchísimas gracias”, s’ha emocionat. Amb els concursants i el jurat dempeus, el presentador ha arrencat a plorar. Agraïment a l’equip del reality, abans de rebre un regal de la família d’OT: un sofà miniatura com el que hi ha al plató.

Samantha

Roberto Leal plora

Roberto Leal sofa

Cliqueu sobre la foto per veure el moment | TVE

Final d’una etapa per a Roberto Leal però també per a Operación Triunfo, que de moment tanca un cicle tres anys després del seu retorn. I és que a dia d'avui no hi ha prevista una nova edició del talent musical per excel·lència.