Antena 3 fa carambola i destrossa les dues cadenes de la competència: li roba a Telecinco el format del concurs estrella de la TV, Pasapalabra, el més vist a Espanya, i li roba  a TVE el seu presentador estrella, Roberto Leal de Operació triunfo. Segons avança el digital YoTele, Planeta ja li ha ofert a l'andalús fitxar per Atresmedia i l'oferta és multimilionària. 

roberto leal GTRES

GTRES

Hi presentarà no només Pasapalabra sinó un programa de gran format de la productora de Pablo Motos: El desafío. Molts diners damunt la taula per un fitxatge "de cadena", és a dir, la TV li paga tant si fa programa com si no, estil Jordi González a Telecinco. Leal s'espera a veure si torna OT pel coronavirus o s'acaba cancel·lant, però es dona per descomptat que la TV pública no li podrà fer una contraoferta i Leal marxarà a fer el roscón de Pasapalabra en lloc del desaparegut Christian Gálvez, amb qui Telecinco no sap què fer.

christian glavez GTRES

GTRES

El més divertit és que Roberto Leal ja va treballar a Antena 3 com un dels nois Griso: era co-presentador d'Espejo público i substitut de Susanna Griso quan feia vacances.

roberto leal ep

Roberto Leal a Espejo público / Antena 3

Un ex de Griso farà, si res no canvia, el roscón. No és Albert Castillón, a qui Susanna Griso va acomiadar, sinó un més neutre, el gendre favorit d'España: Roberto Leal.