L'edició més estranya d'Operación Triunfo viu els seus moments decisius. La final és a tocar, i cada cop són menys els concursants que intentaran donar la sorpresa i pispar-li la corona a la canària Nia, a anys llum de la resta en termes artístics. Guanyarà, sí o sí. Ara bé, Nia és a la música el que Samantha Gilabert és a l'entreteniment: una crac. La de Beniarrés ha estat la reina absoluta de l'edició per simpatia, per superació, per liderar la majoria de les trames i, evidentment, perquè canta molt bé. A més, ha superat l'escarni de la ultradreta per parlar català i ser 'indepe'. Però sembla que no serà suficient per, com a mínim, arribar a la final del talent.

Clica a la imatge per veure la Gal·la 11:

Samantha OT RTVE

Samantha gal·la 11 OT RTVE.es

La tornada de la d'Alacant després del confinament i l'aturada del programa l'ha desestabilitzat, però segueix destacant i molt. El jurat i els professors de l'Acadèmia, però, sembla que han deixat de confiar en ella. Dues setmanes seguides nominada és la evidència més clara. 4 concursants, molts d'ells amb un recolzament notable, lluiten per dos llocs a la final, i els seguidors de Samantha veuen el futur negre i una campanya contra ella. Les veus que acusen el programa de favoritisme tornen a aixecar-se, i l'enuig a les xarxes és gegantí.

Noemí Galera Samantha RTVE

RTVE.es

nominats OT RTVE

nominats OT RTVE

Ara només queda votar per intentar salvar-la i que arribi tan lluny com mereix. Però les decisions del programa són un filó per a les polèmiques.