La particular catifa taronja del Benidorm Fest 2023 ha deixat més d'un 'look' per al record. Els 18 candidats a convertir-se en el pròxim representant espanyol per al Festival de la Cançó de Eurovisió els 2023 han passejat per l'espai habilitat en el Benidorm Palace per a la cerimònia d'obertura o #OpeningCeremony de la preselecció eurovisiva en un esdeveniment que la premsa ha aprofitat per indagar una mica més sobre les propostes i escenografies. RTVE ha apostat aquest any per un Benidorm Fest 2023 renovat, amb més cançons i esdeveniments de tota índole, a més d'una estratègia transmedia per mantenir informada en tot moment la comunitat eurofan de què està succeint en els dies previs a la celebració de les semifinals. A continuació, repassem els 'looks' més sorprenents dels candidats del Benidorm Fest 2023. N'hi ha per a tots els gustos.

🌟 Benidorm Fest 2023: dates, cançons, candidats i jurat de la preselecció d'Eurovisió 2023
 

🎤 Els favorits del Benidorm Fest 2023: Vicco i Fusa Nocta són els més escoltats
 

El 'look' d'Alice Wonder és un dels més comentats de la catifa taronja del Benidorm Fest 2023

Els artistes solen aprofitar les catifes vermelles per lluir-se i els participants del Benidorm Fest 2023 no anaven a ser menys. I és que, encara que la seva hagi estat una catifa taronja, els artistes que s'ho juguen tot aquesta setmana vinent per ser el pròxim representant espanyol a Eurovisió 2023 i seguir l'exitosa línia de Chanel s'han lluït, però molt. Són molts els 'looks' que han sorprès de tots els que han aparegut per la cerimònia d'obertura celebrada en el Benidorm Palace, encara que, sens dubte, és reconeixible el d'Alice Wonder. La cantautora madrilenya que encapçala les apostes pel guanyador del Benidorm Fest 2023 ha deixat sense paraules als allà presents i als quals han seguit l'esdeveniment a través de les xarxes socials amb un 'outfit' realment curiós, ja que una màscara de joies tapava la seva cara pràcticament per complet.

alice wonder benidorm fest 2023
Alice Wonder a la catifa taronja del Benidorm Fest 2023.

🗳️ Com votar en el Benidorm Fest 2023: elegeix el representant per a Eurovisió 2023
 

Els fans també han quedat encantats amb la vestimenta de la banda femenina E'Femme i la hispanoalemanya Sofía Martín. L'agrupació de noies ha combinat les transparències amb el negre i el verd neó que torna a ser tendència, mentre que la intèrpret de Tuki s'ha enfundat un mini vestit platejat amb botes altes del mateix color que ha acompanyat amb un pentinat decantat molt afavoridor amb ones de sirena. D'altra banda, d'entre els nois destaca el 'look' d'Agoney. El canari ha aparegut amb un tratge esmorteït taronja amb un estampat molt original que forma part de la col·lecció Desigual X Maltrepierre.

🎶 Així sonen les cançons del Benidorm Fest 2023 candidates a anar a Eurovisió

La granadina Rakky Ripper tampoc no ha defraudat. La cantant d''hyperpop' i candidata a anar a Eurovisió 2023 amb la cançó Tracción ha fet gala del seu divertit sentit de l'estètica lluint un abric de pèl blanc extrallarg que contrastava perfectament amb el seu cridaner cabell rosa, sobre el qual portava, també, unes enormes ulleres de toc futurista.

📆 Quan surten les cançons de Eurovisió 2023 de cada país: calendari amb totes les preseleccions
 

Marta Sango, Rosa López i més cares conegudes han passat per la #OpeningCeremony del Benidorm Fest 2023

La cerimònia d'obertura del Benidorm Fest 2023 ha comptat amb, a més dels candidats d'aquest any, cares conegudes del món eurovisiu. Cal destacar la presència de concursants de l'últim Benidorm Fest que es van disputar el triomf en una dura competència amb artistes de la talla de Rigoberta Bandini o el raper Rayden, com la 'triunfita' Marta Sango o la formació Unique, així com Carlos Higes, representant d'Espanya i sisè en la passada edició del Festival d'Eurovisió Júnior o la cantant Rosa López, que també va ser l'elegida per a ser representant espanyola a Eurovisió 2002 amb la cançó Europe's living a celebration i es va fer amb una gens menyspreable setena posició de la taula de resultats.