Carlos Higes és el representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió Junior 2022. Aquest jove valencià d'11 anys agafa el relleu de Levi Díaz —representant de la temporada passada amb el tema Reír i quinzè en la classificació final a París— i ja es troba assajant a Erevan, la capital d'Armènia, on aquest any se celebra Eurovisió Junior 2022 després que Maléna i el seu Qami Qami guanyessin l'última edició del certamen infantil. Carlos Higes entonarà la cançó Señorita per intentar fer-se amb el premi del festival. I és que encara que per a molts la seva sigui una cara desconeguda, els assidus als 'talent shows' de la televisió segur que ja tenen una idea de qui aquest nen de prodigiosa veu. Vols saber més sobre qui és Carlos Higes, el representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió Junior 2022? Aquí t'ho expliquem.

🔴 Eurovisió Junior 2022, última hora | DIRECTE
 

🎶 Eurovisió Junior 2022: quan és, on veure i com votar gratis
 

😱 Així són ara els nens d''Eurojunior: de triomfar a la tele a la política i el declivi
 

Qui és Carlos Higes, el representant d'Espanya a Eurovisió Junior 2022 amb el tema 'Señorita'

Eurovisió Junior 2022 ja escalfa motors i la pregunta que plana sobre els eurofans més despistats és qui és Carlos Higes, el representant d'Espanya en aquesta edició del certamen europeu. El jove valencià va quedar seleccionat entre més d'un centenar d'aspirants, alguna cosa que, després d'anunciar-se la decisió final de ser ell l'encarregat de posar veu al tema espanyol que es defensarà sobre el Complex Karen Demirchyan d'Erevan, Armènia, era un somni per complir per a ell des que tenia 4 anys. Ara, i amb 11 acabats de fer, li arriba l'oportunitat al petit després d'una trajectòria televisiva considerable. I és que aquesta no serà la primera vegada que Carlos Higes es posarà a cantar davant de càmeres, ja que l'intèrpret ja va tenir una breu aparició en pantalla en la primera edició d'Idol Kids de Telecinco i aquest mateix any es convertia en part de l'equip d'AitanaLa Voz Kids 7 arribant fins a la semifinal del format.

La cançó escollida perquè Carlos Higes actuï com a representant d'Espanya a Eurovisió Junior 2022 es diu Señorita i va ser seleccionada per RTVE entre 247 temes en una tria molt complicada pel destacable "nivell de talent a Espanya, també dels més petits" com ja afirmava Eva Mora, la cap de Delegació d'Eurovisió. Amb ritme de pop llatí alegre i ballable, Señorita pretén conquerir el cor dels televidents que puguin gaudir de l'actuació en directe —de la qual encara es desconeixen detalls escenogràfics— durant l'emissió. "Jo crec que Europa sencera ballarà, és una bomba", afirmava el jove artista el dia del llançament de la cançó. María Eizaguirre, la directora de Comunicació i Participació de la corporació, va recalcar que "era la cançó amb què se'ns movien els peus" i per això va ser l'elegida. Sens dubte, un tema ballable que animarà la festa a Erevan en un any amb moltes balades.

📲 Com votar a Eurovisió Junior 2022: gratis, online i es pot votar Espanya
 

Eurovisió Junior 2022: Carlos Higes ja ha posat rumb a Armènia

Carlos Higes donava l'últim adeu a Espanya abans de marxar cap al Festival de la Cançó d'Eurovisió Junior 2022 i ho va fer a l'escenari de l'escola Cumbres, de València, on actualment cursa sisè de primària. En l'esdeveniment, el petit va comptar amb el suport dels seus companys de classe entre el públic de la roda de premsa, on també el van acompanyar María Eizaguirre, Eva Mora, així com Tony Aguilar i Julia Varela, que repeteixen com a comentaristes del certamen infantil d'aquest any. Després d'un intens mes de novembre treballant molt dur perquè l'actuació d'Eurovisió Junior 2022 surti a la perfecció, Carlos Higes ha expressat estar "superemocionat i supercontent perquè ja queda súper poc per anar-nos-en", fent una menció especial als seus ballarins. "Són els meus amics", deia. Juan Diego, un d'ells, serà l'encarregat de donar els punts espanyols en el moment de les votacions finals.