El Benidorm Fest 2023 està a punt de començar encara amb el record de Chanel i la seva tercera posició al Festival de la Cançó de Eurovisió el 2022. L'artista catalana va aconseguir posicionar-se en una més que lloable tercera posició —tenint en consideració, evidentment, les incomptables patacades de totes les edicions anteriors— de la taula de resultats en el certamen musical europeu. I tot va començar a la ciutat alacantina que torna a acollir la preselecció eurovisiva, en la qual fos una primera edició plena de polèmiques, anècdotes i actuacions per al record com les de la barcelonina Rigoberta Bandini o el trio gallec de les Tanxugueiras. Ara, i en la prèvia al tancament del capítol que ha suposat Eurovisió en la vida i carrera de Chanel, la intèrpret de SloMo ha volgut aclarir si actuarà en el Benidorm Fest 2023.

🌟 Benidorm Fest 2023: dates, cançons, candidats i tot sobre la preselecció per a Eurovisió 2023
 

😈 Aritz ('Benidorm Fest 2023') titlla de "satànica" la cançó d'un altre candidat a Eurovisió 2023
 

Chanel, molt sincera sobre si actuarà en el Benidorm Fest 2023: "hi haurà més moments"

Chanel aclaria dilluns 16 de gener si actuarà o no en el Benidorm Fest 2023 i ho feia a través d'un espai de Twitter anomenat La Eurosala. "Aniré a recolzar, òbviament, però és el moment d'ells", declarava la representant espanyola d'Eurovisió 2022, evidenciant que sí que serà present a la ciutat alacantina per a la preselecció eurovisiva d'enguany, però que, tanmateix, no cantarà sobre l'escenari. "No delireu, nois", intentava calmar els ànims, així com convidava els fans decebuts a entendre que "hi haurà més moments" i, per a ella, prendre aquesta decisió neix d'una manera de respectar els candidats que estan competint amb les seves cançons. Es pot destacar, tot i això, que Chanel s'encarregarà de lliurar el trofeu al nou representant eurovisiu a la gala final del Benidorm Fest 2023 com ja ho va fer amb ella Blas Cantó. "Estaré nerviosíssima", apuntava.

🎧 Les cançons del Benidorm Fest 2023 més escoltades: Vicco i Fusa Nocta són les favorites per a Eurovisió 2023
 

Chanel, centrada en futurs projectes professionals després d'Eurovisió

"Tinc el sentiment que això ha estat una cosa tan gran, tan 'heavy' i tan guai que crec que altres artistes han de viure-ho", explicava Chanel sobre la seva experiència a Eurovisió. Experiència que a la d'Olesa de Montserrat li va valdre molt la pena, però de què, ara per ara, prefereix desvincular-se per una temporada sense tancar la porta a tornar al certamen en el futur: "No diré 'd'aquesta aigua no beuré'". Actualment, la cantant es troba immersa a la producció del seu primer disc, del qual el senzill TOKE, estrenat el mes d'octubre, ha servit com a avançament. Els seus seguidors, expectants, han pogut descobrir també que Chanel ja té una cançó favorita d'entre totes les que formaran part del seu àlbum debut. "Es diu Tiffany, la cançó és increïble", confessava.