L’estiu Borbó ja és aquí i ara totes les mirades se centren en els Reis. Quin destí escolliran enguany? On passaran aquestes vacances estivals? Els darrers anys han optat per mantenir en secret la destinació, amb l’objectiu d’allunyar els paparazzi i poder gaudir d’una mica d’intimitat.

De moment l’única cosa que s’ha confirmat és que visitaran Mallorca, participant de la foto familiar de cada estiu a Marivent. Després de l’espectacle que van muntar amb el menyspreu públic que va fer-li Letícia a Sofia durant Setmana Santa, ara han de transmetre una imatge d’unitat. És per això que van dir que el rei Joan Carles I acompanyarà la resta de la família.

Un fet insòlit que reforça l’operació hipocresia en la qual estan immersos des de l’incident entre sogra i jove. I és que les imatges van fer la volta al món, deixant verda la Reina per la seva actitud però també per inculcar a Elionor aquest menyspreu per la iaia Sofia.

via GIPHY

El gest de la petita apartant el seu braç no va passar pas desapercebut, apareixent a les següents reunions agafades de la mà i sent molt tendra amb ella.

leticia sofia nenes efe

EFE

Marxaran de viatge junts? Doncs no, sembla que de moment el juliol el passaran separats. La Casa Reial acaba de confirmar que les petites Elionor i Sofia estaran tot el mes fora d’Espanya. El destí? Els Estats Units. Resulta que els monarques han decidit enviar-les a un campament d’estiu d’allà amb l’objectiu de “complementar” la seva formació acadèmica i personal.

No han concretat a quina part del país estaran, però el que està clar és que reforçaran el seu nivell d’anglès. Asseguren que han escollit un campament en el qual hi ha nens de tot el món: “Rebran formació complementària a la seva escolarització a Espanya en un ambient d’intercanvi cultural amb nenes i nens de diferents nacionalitats”. Quant costarà?

Letícia, Elionor i Sofia  EFE

EFE

“Esperem que l’estada als Estats Units els aporti nous coneixements i experiències amb activitats acord amb l’edat”, afegeixen. Aquesta serà la primera vegada que la Princesa i la Infanta, de 12 i 11 anys, passin l’estiu fora. Sabrem més detalls d’aquesta experiència?