La família Borbó es troba immersa en un malson. S'han filtrat uns àudios de Corinna molt compromesos acusant Joan Carles de cometre delictes de blanqueig, corrupció a la trama Nóos i de posar-li les banyes també a ella. Tot un terratrèmol mediàtic que ha donat força a les veus que demanen que Felip el faci fora de la Casa Reial.

La polèmica ha fet tremolar els monàrquics, però els Reis han decidit mostrar-se com si res hagués passat: amb Letícia repetint modelet i presidint una audiència amb un vestit de platja. I com ha acabat la setmana Corinna? Amb la reaparició del rei Joan Carles.

rei Joan carles muletes GTRES

GTRES

Tota la premsa anava darrere de l'emèrit, buscant a quin racó del món està començant les vacances estiuenques. Doncs bé, sembla que segueix enamorat de Galícia. Les càmeres han estat testimonis de la seva arribada a Sanxenxo, entrant al port de copilot al cotxe oficial: volant, sense saludar ni aturar-se davant de la premsa.

Sabia que les preguntes farien mal i els atacs es multiplicarien, optant per amagar-se. Però no només durant uns segons, sinó quedant-se a dins del cotxe durant més d'una hora mentre esperava si es decidia que la regata se celebrava o no. 

Certament la família reial travessa un moment molt complicat, i és que recordem que a aquesta polèmica se li ha de sumar que Iñaki Urdangarin està empresonat... Però tornem a aquests dies de Joan Carles. I és que Pilar Eyre té noves informacions, publicant un bombazo que demostra les primeres conseqüències d'aquest escàndol.

"El rei emèrit està passant els pitjors moments de la seva vida. Em diuen que fins i tot ha tingut un atac d'ansietat que ha precisat atenció mèdica". Amb la qual cosa es demostraria que no és indiferent als problemes que genera... La periodista es pregunta per què s'ho ha pres tan malament, ja que té la seva família al seu costat: "També l'esposa humiliada, que molt aviat mostrarà el seu suport públicament". Tots estem esperant amb candeletes la foto de tota la família reunida a Marivent, dient-se que estaran tots junts un cop tornin Elionor i Sofia del campament dels Estats Units. Ara bé, ara Pilar Eyre fa pensar que potser aquesta imatge arriba abans... 

joan carles sofia fatima bañez efe

EFE

Que parlant de Corinna, Eyre aprofita per afirmar que Sofia sabia d'ella des que comencés a tenir una relació amb Joan Carles: "La Reina ha estat informada des del principi de la relació -que es remunta a l'any 2004- de qui és Corina. Les seves cosines alemanyes la van alertar del tipus de persona que era. I em van explicar que en una ocasió, la princesa María Gabriela de Saboya -primera xicota de l'emèrit- se l'havia trobat a l'aeroport de Ginebra i que quan anava a presentar-li a la princesa, María Gabriela l'havia tallat sense dissimular: "Juanito, per què vas amb aquesta dona? Te'n penediràs. Té molt mala fama". Davant del que el Rei va arronsar les espatlles i va respondre amb senzillesa: "Ela, enten-me, estic in love"".

Com acabarà tot això? Veurem als reis emèrits somrient com si res d'això hagués passat? Com es troba Joan Carles?