La vida sentimental del rei Joan Carles I ha acaparat un munt de titulars. La interminable llista d’amants que ha tingut el precedeix, creant-se una fama de conquistador que el persegueix allà on va. L’estiu passat va omplir les revistes del cor en filtrar-se un vídeo a Irlanda amb la seva amant mallorquina Marta Gayá, i ara és l’altra amant per excel·lència del monarca qui surt a la palestra, la princesa Corinna.

La Corona està agonitzant i encara més arran de les filtracions que s’han fet de diverses converses amb l’alemanya. S’han publicat fragments molt compromesos d’una conversa entre ella i el comissari Villarejo, en presó preventiva per xantatgista. Unes declaracions molt polèmiques en les quals Corinna acusa l’emèrit de voler fer-la còmplice d’un delicte de blanqueig i afirma que era ell qui està darrere dels delictes d’Urdangarin, fent-lo servir com a cap de turc pel cas Nóos.

Corinna-Joan Carles-GTRES

GTRES

Ara bé, no només ha donat bombes purament polítiques. Ara la premsa del cor s’està fregant les mans en revelar-se el contingut d’un àudio en el qual la princesa explica per què va acabar la relació amb Joan Carles. Què va passar?

Pilar Eyre ens va assegurar que el Borbó hauria estat disposat a divorciar-se de la reina Sofia per poder estar amb Corinna, considerant-la com l’amor de la seva vida. De fet, hauria reunit els fills per comunicar-los la decisió. Un moment clau, ja que Felip hauria fet pressió perquè això no passés. I Corinna confirma ara aquesta versió: "Em va demanar que em casés amb ell. Em deia "Si us plau, vull casar-me amb tu!"". 

Això sí, l'alemanya tenia clar que darrere d'això hi havia un negoci: "Ell volia diners. Volia que treballés amb ell i després em quedés la meitat dels diners. De fet, em va dir que era pobre, que només tenia 20 milions de dòlars i que si volia viure amb ell, havia de treballar. Però per darrere va dir-li al fill que no es casaria amb mi i que no es divorciaria de Sofia, que em vindria a visitar cada cert temps". 

rei felip i joan carles gtres

GTRES

Doncs bé, ara és la mateixa princesa qui narra què va passar a les converses que publica Okdiario. Primer comença revelant els noms de tres amants més de Joan Carles: una empresària valenciana, una espanyola que viu a Cambridge i una nord-americana. Un home molt promiscu que hauria vist com aquest tret feia que Corinna decidís deixar-lo.

Ens hem de remuntar  al 2010, quan van distanciar-se en estar Corinna molt decebuda. I és que va saber que tenia una altra amant: “Feia 3 anys que tenia una relació amb una altra dona alhora, una empresària valenciana que era membre de la junta directiva d’una ONG internacional”. Joan Carles, enganyant l'amant amb una altra amant. Qui saps si seria ella la noia que va tirar al mar des del iot perquè Sofia no els enxampés...

joan carles bribon  youtube

Youtube

Saber que li era infidel va fer molt de mal a Corinna, però va mantenir-se al seu costat per donar-li suport en els seus problemes de salut. El més surrealista de tot plegat? com ho va saber: “El meu pare va morir el 2009 perquè tenia un càncer i vaig passar bastant de temps amb ell. Després de la mort, el Rei em va dir que tenia una xicota des de feia 3 anys. I davant d’això, vaig dir-li que això no podia continuar, quedant-nos com a amics”.

I d’aquí, a l’escàndol de Botswana dos anys després: “Em va demanar que em quedés al seu costat per motivar-lo a superar la crisi. Tot el que m’ha demanat ho he fet. He complert”.

rei i corinna  telecinco

Telecinco

El problema va ser que Joan Carles volia estar amb ella però sense renunciar a les seves altres amigues. I segons Corinna, amb el final de la seva relació va acabar-se això de tenir una amant durant molts anys: “Jo vaig ser l’última”.

Ha estat Corinna el seu gran amor? Què pensarà d'aquestes filtracions? Li haurà dit alguna cosa al respecte?