Zarzuela s'ha posat nerviosa amb la filtració que les clavegueres de l'Estat han fet a dos digitals de dretes per anar contra la Corona. El español i OK Diario publiquen el mateix dia extractes de la conversa entre Corinna, l'amant del rei, i el comissari Villarejo, en presó preventiva i filtrador contra la monarquia per salvar-se de la presó. Per primer cop es destapa que el rei emèrit pretenia ocultar part del seu immens patrimoni posant-lo a nom de terceres persones: comptes a Suïssa a nom del seu cosí Álvaro de Orleans i Borbó o terrenys al Marroc i propietats a l'estranger a nom de Corinna. L'examant acusa la seva aleshores parella sentimental i cap de l'Estat de proposar-li ser còmplice d'un delicte de blanqueig.

Corinna-Joan Carles-GTRES

GTRES

La mítica foto feta a la catifa vermella a Barcelona dels Premis Laureus va reunir tota la banda: pare, filla, gendre i amant. Algunes fonts del món del cor van apuntar en el seu moment d'una presumpta relació sentimental entre Corinna i... Iñaki Urdangarin. La part rosa i la crònica judicial unides en una imatge. Ara Corinna hauria aclarit que l'inimputable Joan Carles I li proposava el blanqueig no per amor sinó perquè Corinna té residència oficial a un paradís fiscal, Mònaco. Ella tenia por d'acabar a la presó perquè Joan Carles té immunitat judicial però Corinna no.

Corinna zu Sayn Wittgenstein GTRES

GTRES

La primera reacció política ha estat de Gabriel Rufián afirmant que Corinna "Està protegida pels poders fàctics i no passarà res". I ha afegit "Si el rei és tan llest i està tan preparat que es presenti a les eleccions".

Fonts properes a Zarzuela han volgut girar el que revela Corinna: que Joan Carles s'aprofitava de la seva amant per blanquejar una enorme fortuna. La tesi de Zarzuela és que Ella utilitzava el rei, no al revés. Anava porta a porta a empresaris espanyols per ser comissionista. El CNI gravava converses i protegia el rei de Corinna. La ministra de Defensa, Margarita Robles, de qui depèn el CNI, té l'última paraula. Premonitori l'article La Corona agonitza.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat