Iñaki Urdangarin porta ja uns quants dies reclòs a la presó de Brieva, sol com un mussol en un mòdul de 450 m² per ell solet. Parets de colors llampants, menjar deliciós, saleta amb televisió, biblioteca, gimnàs i serveis religiosos: unes comoditats que li farien una mica més suportable aquest mal tràngol.

brieva carcel efe

EFE

Rebre visites ajuda molt, és clar, i sembla que l’exduc estaria esprement del seu dret. La primera en anar a veure’l va ser la seva dona, la infanta Cristina, qui hauria fet servir el pàrquing del personal per entrar sigil·losament i no cridar l’atenció dels fotògrafs. L’objectiu era clar: evitar com fos que es publiqués una imatge seva entrant a presó a visitar el marit.

Tot apunta que les seves visites sempre seran així de privades, d’igual manera que la de la seva mare. Tampoc no hi ha fotografies de l’entrada de Claire, sabent-se que va visitar el fill per filtracions des de dins però no per proves gràfiques.

mare urdangarin i cristina2 GTRES

GTRES

Ara bé, sembla que no tota la família està tan obsessionada amb passar desapercebut. Així ho han demostrat les germanes d’Iñaki, les quals han estat fotografiades per paparazzi de la revista ¡Hola! a les portes del recinte.

Laura i Ana Urdangarin han anat a veure’l acompanyades dels seus marits, entrant amb una gran bossa a la qual podria haver-hi algun objecte personal del pres. Segons el mitjà, s’hi haurien estat amb el germà unes tres hores, gaudint del vis-a-vis.

Una desfilada de familiars que continua, fent més lleugeres aquestes primeres setmanes del basc a presó. La visita més esperada és la dels seus fills, però encara no se sap si arribaran a visitar-lo o preferiran no veure’l en aquesta situació. Només cal esperar més filtracions.