La Casa Reial està patint una de les crisi més grans dels últims temps. Els mitjans de comunicació ja no es tallen, engegant una campanya brutal contra ells. El primer pas va ser publicar uns articles d’opinió amb uns qualificatius molt durs, deixant verd Felip VI. I d’aquí, a destapar-se tot un seguit de converses entre Corinna, l’amant del rei Joan Carles, i el comissari Villarejo. Unes declaracions en les quals acusa l’emèrit de voler fer-la còmplice d’un delicte de blanqueig i de ser ell el vertader responsable dels delictes del cas Nóos.

La corona agonitza, certament, però Felip i Letícia segueixen com si res. La primera a criticar la seva postura va ser la periodista Pilar Urbano, considerant que l’actual monarca hauria de fer fora el pare de la família reial.

FELIP I JOAN CARLES EFE

EFE

Mentre això no passa, Felip entrega medalles a militars i Letícia presideix audiències estrenant conjunts estilístics. Les nenes, de campament als Estats Units i la Reina reunint-se amb dues organitzacions solidàries.

Aquest dijous ha començat ben aviat per ella, rebent en audiència als representants de la confederació d’Asperger Espanya i el consell general de l’ONCE. Una ocasió per la qual ha decidit sorprendre i treure de l’armari una nova adquisició. Es tracta d’un vestit molt estiuenc -segurament massa- que ha deixat tothom bocabadat. És adequat organitzar una reunió així amb un vestit pràcticament de platja?

Leticia acte vestit de platja  EFE

EFE

 

lETICIA VESTIT PLATJA  gtres (2)

GTRES

Polèmic o no, el model és d’allò més maco i fresquet. Letícia ha dit adéu als formalismes en aquesta jornada, apostant per aquest Adolfo Domínguez de 189 € que podria portar en qualsevol altra ocasió. De color beix, llarg i d’un lli suau: escot creuat, llaç a la cintura i flocadures. Una elecció que ha combinat amb unes sabates molt formals d’alts talons en color torrat. La Reina s’ha mostrat molt somrient tota l’estona, fent gala de to morenet i sense vergonya en lluir unes quantes canes al cabell.

Letícia vestit platja  gtres

GTRES

Els monarques no descansen, esperant amb candeletes que tornin les filles per posar rumb a Mallorca. No sabem, però, si Letícia estarà massa entusiasmada tenint en compte que seran uns dies familiars al costat de la seva amigui la reina Sofia.