No serà una boda reial, però gairebé. Aquest dissabte al migdia, al barri de Salamanca de Madrid, no cabrá ni un alfiler  a la cerimònia religiosa que tindrà lloc a la Parròquia del Sagrado Corazón y San Francisco de Borja, coneguda popularment com l'església dels Jesuites de Serrano al casament multitudinari entre l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i Teresa Urquijo. Hi va tot quisqui. Si no estàs convidat a l'enllaç ets poc menys que un paria. Tota la jet set madrilenya, tota l'aristocràcia, tot el famoseo patri hi serà. I és especialment notòria la massiva presència dels Borbons, d'aquí que, fins que no es casi algú de la nova generació (i falta temps per veure a l'altar els fills de la infanta Cristina, de la infanta Elena o la princesa Elionor i la infanta Sofia), aquesta sigui probablement la boda semi-royal més important dels propers anys en clau monàrquica.

Teresa Urquijo i José Luís Almeida / GTRES
Teresa Urquijo i José Luís Martínez Almeida / GTRES

El casament d'Almeida i Urquijo ha provocat l'aplec borbònic més nombrós de les darreres dècades. Cada dia que passa s'apunten més membres de la nissaga. Primer es va dir que l'emèrit no hi seria, per allò que el viatge des d'Abu Dhabi és molt llarg i bla, bla, bla. Sopars de duro que no s'empassava ningú. Que si ara és a Ginebra i està més a prop, que si dilluns té un funeral a Madrid i aprofita l'avinentesa..., el que sigui, però un festorro d'aquestes dimensions Juancar no se'l vol perdre per res del món. I no només això, sinó que accepta fer el paperot d'anar-hi, atenció11, amb la seva dona Sofia. Sí, sí, com si fossin un matrimoni de veritat, d'aquells que va a festes i sopars junts. L'ocasió ho reclama.

Joan Carles GTRES
Joan Carles GTRES

Els emèrits encapçalen una comitiva generosa, en la que també hi seran, només faltaria, Elena, que no se'n perd una, i la seva germana petita Cristina, les fidels escuderes del seu pare. Després, per sota d'aquest escalafó, els cosins procedents de la difunta infanta Pilar (els Gómez-Acebo), i els de la infanta Margarita (els Zurita). El somni humit de Martínez Almeida és veure llançant-li arròs a la sortida de la parròquia al rei Felip i a la reina Letícia. Veurem si l'excusa de la final de la Copa del Rei que es juga el mateix dia a Sevilla és suficient perquè el monarca faci mutis por el foro o si finalment es deixa caure per la boda, ni que sigui a saludar. Mentre continua la incògnita, que es resoldrà a última hora, noves incorporacions es van sumant a la llista de convidats il·lustres. La penúltima, Victoria Federica.

Victoria Federica   Instagram (1)
Victoria Federica Instagram 

La nebodíssima també ha acceptat la invitació i promet ser el centre de totes les mirades, ara que concursarà al programa El desafío d'Antena 3. Vic és algú incontrolable, que tan bon punt mostra la seva cara més hipòcrita i somrient, amable i icona de la moda, com es mostra com una nena malcriada que vol que tothom li balli l'aigua i li faci casito. Veurem si la lía o no. Però el que s'acaba de saber sí que ha posat a tremolar Zarzuela. Zarzuela i el personal que hi hagi a la boda destinat a que tot rutlli. Perquè segons una exclusiva de Silvia Taulés a Vanitatis, qui ara ha dit Sí, quiero, com si fos la núvia, ha estat el tarambana més gran del regne: Felipe Juan Froilán de Todos los Antros.

froilan i victoria festa hawaiana
Froilán i Victoria, festa hawaiana
Froilan graduacio 9
Froilán

El nebot de Felip, l'ovella negra de la família, amb permís de Joan Carles, el terror dels afters, que quan viu una festa es descontrola, a qui hem vist desfermat amb la camisa molla, fumant cigars i bevent com una esponja en altres festes, ha dit que també vindrà des d'Abu Dhabi. Els escortes ja no dormen. Ni el nuvi tampoc. "Almeida está muy nervioso. Ha pedido discreción a todo el mundo”, diuen al citat mitjà... Doncs han convidat al llop a estar entre les ovelles. "La asistencia más llamativa es la de Felipe Froilán, que viajará expresamente desde Emiratos, con su abuelo, para el enlace. Hace unas semanas que el famoso primogénito de la infanta Elena no pisa nuestro país"... Imaginin les ganes que tindrà Froilán de trepitjar Espanya i pegarse una buena farra. Queda per saber, més enllà de la família reial, si també vindrà el cosí fumeta, Juan Urdangarin, que no ho sabrà fins al darrer moment.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!