José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo estan aconseguint una fita històrica, un rècord Guiness: l'aplec borbònic més nombrós de les darreres dècades. Cada dia que passa s'apunten més membres de la nissaga reial espanyola: fa unes hores es confirmava la presència de Joan Carles de Borbó, sorprenentment acompanyat per la seva presumpta dona Sofia de Grècia. Una estranya parella que no se suporta, però que fa el paperot quan l'ocasió ho reclama. I sembla que, per la neta de Teresa de Borbón-Dos Sicilias i Borbón-Parma, cosina de l'emèrit, estan disposats a armar un bon escàndol. El somni més humit del polític madrileny, qui es desfà literalment per un royal espanyol. 

Els emèrits encapçalen una comitiva nombrosa, en la que també trobem Elena i Cristina, les filles i escuderes dels seus pares caiguts en desgràcia. Per sota d'aquest escalafó, els cosins procedents de la difunta infanta Pilar (els Gómez-Acebo), i els de la infanta Margarita, encara viva amb 85 anys (els Zurita). No sembla que assisteixin, però, ni Felip, ni Letícia, ni Elionor ni Sofia; tot i que veient com està el panorama, ja no descartem cap possibilitat. El rei i la infanta tenen previst presidir la final de la Copa del Rei de futbol a Sevilla aquella nit, però potser passen per la missa al migdia, com Alberto Núñez Feijóo. Ves a saber.

Sofía y Juan Carlos gtres
Joan Carles i Sofia / GTRES

En tot cas, tenim una nova incorporació a la delegació, i aquesta no és potser tant de missa, oració i comunió, però sí la reina de la pista i de la barra lliure del convit. Arriba el fitxatge més polèmic, la ni-ni per antonomàsia, l'etern ai al cor de la infanta Elena i la nena consentida del iaio Joan Carles. Sí, efectivament: Victoria Federica ha acceptat també la invitació, i promet donar guerra. Ella mai no passa desapercebuda. La Vic ha dit "sí" a la proposta enviada per la Teresa, amb la que comparteix una afició: l'equitació. La família de la núvia és apassionada del camp i els equins, i ha muntat en diverses ocasions amb la filla de la geneta Elena. D'aquí ve l'amistat amb la influencer, qui mai no ha destacat en la doma dels cavalls. Ella és més de presumir i aparentar, amb eugues pagades amb diners opacs i targetes black. 

Victoria Federica a caballo Hola
Victoria Federica / Hola

Amb Victoria Federica incorporada a la gresca, s'obre un enorme i sensacional interrogant: hi assistirà també Froilán? No és gens desgavellat: podria compartir avió amb l'avi i aprofitar per fer-se l'enèsim homenatge a la seva enyorada Madrid. Una boda pot ser molt llarga, sí, però també pots escapar amb mil i una excuses i acabar muntant-te la festa pel teu compte. Hi ha uns quants afters en Madrid que troben a faltar en Pipe. I el sentiment segur que és recíproc.

Froilan  GTRES
Froilan / GTRES
Teresa Urquijo i José Luís Almeida / GTRES
Teresa Urquijo i José Luís Almeida / GTRES

Que arribi ja el dissabte, si us plau. Quina emoció.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!