José Luis Martínez-Almeida ha entrat en la recta final de l'etapa més longeva de la seva vida: la de solterón. D'aquí a 15 dies, més o menys, travessarà la meta i es convertirà en un home casat amb 48 anys. Quant li durarà la unió amb l'aristòcrata i parenta borbònica Teresa Urquijo, 20 anys més jove que ell? Ah, aquesta és la gran pregunta. Fa l'efecte que força, perquè ella demostra un estómac impressionant, però mai se sap. Almeida és molt Almeida. I suportar-lo 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l'any 'hasta que la muerte os separe' pot convertir-se en un suplici que ni les proves d''El Desafío'. Llançar la tovallola sempre és una opció, i pocs li retraurien l'abandonament. Però clar, estem fent massa suposicions. De moment, cal arribar al 6 d'abril. I després, ja veurem. 

El que podem assegurar, sense por a equivocar-nos ni al que diran, és que aquest casori serà un escàndol. Podríem parlar de convidats, amb la invitació cursada a Joan Carles de Borbó, per exemple. L'emèrit fugit ara s'ha instal·lat a Suïssa i el vol de Ginebra a Madrid és un pim-pam al seu abast. També podríem dedicar-li hores a la llista de bodes confeccionada pels nuvis: segons 'Vanitatis', en demanen 85.000 euros en regals. Una tele de 2500€, coberteries de 1500, una catifa afgana de 7000 o una graella amb 4 focs de 1000 euros són alguns dels obsequis seleccionats. Els amants de la fruita s'hauran de deixar una pasta si volen sortir a la foto; és el gran acte social d'un PP immers en el fang del cercle intimíssim d'Isabel Díaz Ayuso i les malifetes del hooligan Miguel Ángel Rodríguez. La foto, detall important. I la mare de tots els escàndols de la cita nupcial.

Teresa Urquijo i José Luís Almeida / GTRES
Teresa Urquijo i José Luis Martínez-Almeida / GTRES

Recorden que, fa poc més d'un mes, la data del casament va quedar tocada de mort per una raó de pilotes. El 6 d'abril és també la final de la Copa a Sevilla, i un dels equips que aspiraven a arribar al duel decisiu, l'Atlètic de Madrid, és el favorit del pepero. Almeida desitjava fer-se la foto amb Felip VI, la copa i la bufanda de l'equip matalasser. Però resulta que no va tenir en compte aquesta possibilitat en fixar les noces, i quan es va adonar de l'error va ser massa tard. Sortosament, els de Simeone li han fet un favor, quedant eliminats. Per tant, cap nuvolot a l'horitzó. O això semblava.

Almeida Atlético GTRES
José Luis Martínez-Almeida, fan de l'Atlètic de Madrid / GTRES

El calendari va tornar a provocar un problema greu per un altre motiu: la investidura del president de la Xunta de Galícia. Alfonso Rueda, el dofí de Feijóo, va ser escollit a les urnes fa poques setmanes. I la presa de possessió, amb acte propagandístic inclòs, estava prevista per al 6 d'abril. Tota la plana major del PP ha de ser allà, Almeida també. Un enorme conflicte, resolt de la pitjor manera. Un país de fireta: la decisió ha estat endarrerir la "coronació" per facilitar la presència de l'alcalde madrileny. És a dir, Galícia als peus de Madrid. Gaudeixin del que han votat, gallecs i gallegues. Són la franquícia més irrellevant de l'Estat, però és el que ha desitjat la majoria. Que els hi aprofiti.

Feijóo Ayuso Almeida GTRES
Feijóo, Ayuso i Almeida / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!