Aquest dimecres, entre totes les portades de les revistes del cor, amb les quals ens hem despertat avui, ens hem trobat amb una que ha cridat especialment l'atenció, veure la princesa Elionor de camí cap a Nova York. I qui hi ha a la gran poma? El jove més gran que ella, brasiler, que va conèixer a l'internat de Gal·les on va estudiar el batxillerat, que la va acompanyar unes vacances a Madrid, a qui va anar a veure a Londres i que és el primer nòvio que ha tingut la filla de Felip i Letícia, tot i que els més borbònics s'entestin en dissimular. L'hereva ha fet les maletes amb destí a la ciutat nordamericana. Segons la revista ¡Hola!, "la princesa se ha hecho mayor y esta es la primera vez que tenemos constancia de que vuela sola de verdad. Leonor se ha ido a Nueva York. Un viaje en el que podría reencontrarse con uno de sus mejores amigos, Gabriel Giacomelli, que vive en Manhattan, a orillas del río Hudson, y estudia en la Universidad de Nueva York".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Gabriel nòvio d'Elionor, Instagram
Gabriel, nòvio d'Elionor, Instagram

Però com dèiem, Hola nega que el brasiler sigui la parella de la princesa i sosté que Elionor s'empassa hores i hores de vol només per veure un company d'Internat. Però no cola. És com si convulsionessin si admeten que la jove Borbó té noviete i que fan el que fan tots els novietes. Però la veritat és que la princesa ha aprofitat uns dies de vacances que té per Setmana Santa per anar a passar-s'ho bé després de tenir una activitat més recollida com la d'anar de processó pels carrers de Madrid acompanyada dels seus pares i la seva germana petita. L'hereva anirà a una de les zones més elitistes de Manhattan on hi ha l'aristocràcia amb pasta. Com la família de Gabriel. Del brasiler se sap que els seus pares són Drausio Giacomelli, un executiu vinculat a Deutsche Bank Securities a Nueva Yor i Fernanda Alemida, que exerceix com a directiva a VMLY&R, una firma de marketing i comunicació especialitzada en publicitat, consultora, mitjans digitals i promoció de vendes. I que viuen en un d'aquests edificis meravellosos vora el riu Hudson. 

hudsoon1
 
hudsoon3
 
hudsoon5
 
hudsoon6
 

Però què se sap d'ell? Que el Gabriel va estudiar en escoles prestigioses com el Poly Prep de Brooklyn (on tal i com recorda El Mundo, han estudiat el diplomàtic Henry van Dyke Jr, l'inventor i tresorer George Washington Jr. o Eric Olsen, jugador de futbol americà, esport que va practicar Giacomelli, tot i que el seu preferit és el lacrosse). El nòvio d'Elionor té la intenció d'acabar els seus estudis d'Art a Nova York, on hi ha algun dels museus més importants del món com el Metropolitan o el MoMA. Segur que els tortolitos miraran de fer alguna visita aquest temps que estiguin junts a algun d'aquests centres. El que també ha revelat l'esmentat mitjà és la manera carinyosa com li diuen a Gabriel els seus íntims, entre els quals s'inclou, of course, la filla de Felip i Letícia. I no és una altra que Gab, abreviatura del seu nom... Li dirà ell a ella Leo? Sigui com sigui, veurem si algun dia oficialitzen el seu amor.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!