Si Felipe Juan Froilán de Todos los Santos no existís, seria impossible inventar-lo. Impossible que a algú se li acudís crear un personatge esperpèntic com ell. L'exemple més paradigmàtic de com li rellisca tot, de com es passa la seva condició de membre dels Borbons pel forro dels calçotets. L'ovella negra més passada de voltes d'una família on tot és guardar les aparences. El més digne successor d'un altre Borbó tarambana, el seu avi Joan Carles. Perquè sí, amics, Froilán ha tornat a protagonitzar una polèmica. Tant se val quan llegeixin això.

DL u510635 042b
Froilán i la seva mare, la infanta Elena / GTRES

Després de disparar-se a un peu, després de ser present en una festa desbarrant en una discoteca de Madrid on hi va haver una baralla a navajazo limpio en la qual es va veure implicat, després de les innombrable ocasions i polèmiques protagonitzades pel fill gran de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, no ens estranya gens que el seu tiet Felip el vulgui enviar en un vol sense retorn cap a Abu Dhabi, a fer companyia al rei emèrit, en la que ja es pot considerar com el lloc on enviar els apestats de la família reial. Però és que mentre no fa les maletes i se'n va a fer companyia al seu avi, Froilán no pot evitar ser al centre d'una nova polèmica. Ho porta a la sang. És com la faula aquella de l'escorpí i la granota. Últimes hores d'allò més atrafegades del nebot dels reis d'Espanya.

DL u514826 024
Froilán / GTRES

Aquesta imatge d'arxiu, amb Froilán somrient il·luminat pels raigs del sol, ben bé pot il·lustrar la nova situació tèrbola protagonitzada per l'ovella negra de la família. El nebot de Felip, abans de marxar amb Juancar, ha fet de tot per Madrid. Primer, anant a un local d'oci nocturn al carrer Serrano de Madrid, compartint taula i begudes amb la filla de Kiko Matamoros, Anita, tal i com explicava Vanitatis. Després, visitant un dels seus establiments de capçalera la matinada de dijous. Després, la marató continuava anant de tapes amb la seva germana Victoria Federica a una cerveseria del carrer Ponzano. La cirereta del pastís, però, ha tingut lloc aquest diumenge al matí, quan la Policia l'ha desallotjat d'un after il·legal de la capital espanyola, per excés d'aforament.

DL u518372 002
Froilán / GTRES

Segons el diari El Mundo, hi havia 229 persones quan el local permet només 99. I no només hi havia moltes persones de més, inclosa Froilán, sinó que segons el citat mitjà, "había menores y numerosos clientes que consumían estupefacientes, sobre todo tusi o cocaína rosa", una droga més cara i exclusiva que la cocaïna habitual, a més que la Policia va intervenir algun ganivet a un dels clients de l'after. Vaja, un lloc molt tranquil i plàcid al qual anar-hi un diumenge al matí. Què va fer Froilán quan el van fer fora? Anar-se'n cap a casa seva a dormir?... Hahahahahahahaha. Froilán, emprenyat perquè l'haguessin fet fora, va voler continuar la festa, es va quedar amb ganes de més, i se'n va anar a un altre after al barri de Vallecas, on no ens estranyaria gens que encara continués allà dins... Felipe Juan Froilán de Todos los Santos? No. Felipe Juan Froilán de Todos los Antros.