L'advocat Gonzalo Boye ha recordat que el TJUE qüestiona a parts iguals al Suprem i a la Junta Electoral Central. "El Parlament Europeu, el 24 de maig, va remetre una carta al President de la JEC indicant-li el que havien de remetre'ls després de les eleccions... seria interessant saber per què Antonio Tajani va acceptar una llista 'incompleta' que no era la que ell havia demanat el 24 de maig".

I continua: "Seria interessant saber qui va ordenar Drexler, 'jurista' del Parlament Europeu, emetre un pseudo informe jurídic que avalés les posteriors tesis de la JEC i que han estat refutades per l'Advocat General i pel TJUE en els mateixos terminis en els que ho vam fer en la nostra demanda".

Boye insisteix que serà interessant veure què diu la "Sala Tercera del Suprem davant les nostres demandes en contra de les resolucions de la JEC...".

"Resultarà de gran interès veure com resol Llarena el tema de l'OEDE tenint en compte que el passat mes de juny li vam dir que havia d'aixecar les ordres de detenció i que no podia cursar cap OEDE", comenta. De la mateixa manera que veure com s'explica el tema del jurament requerit pel 224 de la LOREG i que, evidentment i com vam dir fa mesos, es contrari al dret de la Unió".

"Posant en relació les conclusions de l'Advocat General amb les resolucions del TJUE els diputats i senadors estatals explicaven igualment amb immunitat quan els va ser vulnerada pel Suprem, el Congrés i el Senat.... veurem les conseqüències legals del TEDH", exposa.

Boye acaba el fil de Twitter anunciant que "algun dia se sabrà com s'ha orquestrat tot, quant ens ha costat i quins son els seus responsables.... i deixa a l'aire que "tal vegada un bon escenari per esbrinar-lo seria el suplicatori".