El 22 de desembre se celebrarà, com cada any, el popular sorteig de la Loteria de Nadal 2023. Quan falten pocs dies, la gent ja compra els darrers dècims i aquells més supersticiosos busquen estratègies peculiars per augmentar les possibilitats de fer-se amb la grossa de Nadal, premiada amb 4.000.000 d'euros cada sèrie. Si vols saber com guanyar la loteria, has de conèixer la història de Raymond Roberts, un avi dels Estats Units que s'ha emportat una gran xifra de diners jugant a la loteria. A continuació, t'expliquem la seva tàctica, coneguda com el 'truc de l'avi', per veure si el pots aplicar i guanyar la grossa de Nadal.

📌 Loteria de Nadal 2023: novetats, premis i tot el que has de saber

💸 Quants diners he de guanyar a la Loteria de Nadal per a jubilar-me?
 

El truc d'un avi que ha guanyat sis cops el premi de la loteria

Raymond Roberts és un avi dels Estats Units conegut per emportar-se sis dècims premiats a la loteria. En concret, aquest ciutadà de Fall River (Boston) va guanyar la loteria de Massachusetts State Lottery, seguint una tàctica molt senzilla i que, de fet, tothom pot utilitzar. I és que l'únic secret darrere de l'èxit de Roberts és que durant 20 anys va apostar sempre pel mateix número als sortejos de loteria. Es tractava d'una combinació creada tenint en compte dues dates importants —aniversaris de familiars i persones del seu entorn—, que utilitzava en tots els sortejos d'atzar que participava.

En un sorteig, va tenir un pressentiment i va decidir comprar sis dècims d'aquest número, el qual es va emportar el primer premi de la Massachusetts State Lottery. D'aquesta forma tan senzilla, va aconseguir sis salaris de per vida de 25.000 dòlars anuals. Per tant, el truc de l'avi es basa en la perseverança i la creença.

De fet, utilitzar els aniversaris per comprar bitllets de la Loteria de Nadal és una tècnica molt utilitzada a l'Estat espanyol. Els més supersticiosos també acostumen a buscar dates assenyalades de l'any per apostar la seva sort al sorteig extraordinari. Enguany, per exemple, entre els números més buscats destaquen el dia de la coronació de Carles III (06523) o el dia que va morir Tina Turner (24523).

🍀 Des de Carlos Alcaraz a Tina Turner: els números més buscats de la Loteria de Nadal 2023
 

Loteria de Nadal 2023: novetats, premis i tot el que has de saber

El divendres 22 de desembre a partir de les 8:30 hores començaran els preparatius per al sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal. Els nens de Sant Ildefons cantaran els premis més o menys cap a les 9 hores, i estaran unes tres hores i mitja, fins que ja no queda cap bola al bombo dels premis. Enguany, s'han posat a la venda cinc sèries més per número de les que hi havia fins ara, de manera que hi ha 185 sèries amb 100.000 números cada una. Pel que fa als premis, també s'han incrementat, amb un total de 2.590 milions d'euros en joc