Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pastís de cor, una preparació amb molt de sabor, però sobretot amb un encant visual únic. De vegades no n'hi ha prou que els ingredients combinin bé, sinó que convé fer que els plats entrin per la vista. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients

Per a la base:

  • 200 g mantega
  • 125 g sucre glacé
  • 1 ou
  • 400 g farina
  • 1 rajolí de llet
  • Extracte de vainilla al gust

Per a la crema:

  • 250 g nata muntada
  • 100 g formatge d'untar
  • 70 g sucre glacé
Preparació
1.

Batem 200 g de mantega i 125 g de sucre glacé.

2.

Afegim l'ou i la vainilla al gust a la mescla.

3.

Afegim 400 g de farina a poc a poc i després hi aboquem un rajolí de llet per acabar de fer la massa.

4.

Estirem la massa entre dos papers de forn amb l'ajuda d'un corró.

5.

Deixem reposar la massa a la nevera durant almenys dues hores.

6.

Amb l'ajuda d'una plantilla i un ganivet amb punta, donem forma de cor a la massa.

7.

Enfornem la massa en forma de cor durant 12 minuts o fins que les vores quedin daurades.

8.

Retirem la massa del forn i la deixem refredar en una reixa.

9.

És hora de fer la crema. Muntem 250 g de nata i hi afegim 70 g de sucre glacé.

10.

Afegim 100 g de formatge d'untar a temperatura ambient a la mescla.

11.

Ho posem en una mànega pastissera i afegim la crema al pastís.

12.

Un cop tinguem el cor muntat, amb la massa i la crema, només quedarà decorar-ho com més t'agradi i presentar un pastís preciós per gaudir-lo en companyia. Bon profit!