Zinedine Zidane ho té clar. Malgrat la marxa de Neymar Jr, el jugador del Barça que actuï en la seva posició en aquesta Supercopa d'Espanya segur que ho farà bé. "No hi ha gaires jugadors com Neymar. No n'hi ha cap altre com ell, és insubstituïble, però segur que el seu substitut complirà".

A més a més, el tècnic francès assegura que, malgrat que aquest estiu el Barça ha patit molts canvis, continuarà sent un equip molt complicat. "El Barça és el Barça. Sabem com juguen i això no canviarà, la seva idea no canviarà. Si pensem que serà més fàcil, ens equivoquem", ha assegurat.

"És la Supercopa d'Espanya i té un valor especial perquè és un altre trofeu. Contra el Barça sabem que és una mica més bonic, però és un partit contra el millor rival per a molts", ha explicat.

Respecte a si hi haurà rotacions per al duel d'anada en el Camp Nou, Zidane no ha volgut donar cap pista. "Nosaltres estem tots bé, perfectes físicament i mental. Tots volen jugar i això és bo. Després hauré d'escollir", ha reconegut, afirmant també que Cristiano Ronaldo, que tan sols va disputar vuit minuts a la passada Supercopa d'Europa davant del Manchester United, està disponible per jugar. "Està molt bé, fa uns dies que està amb nosaltres però físicament ha treballat moltíssim".

"Fins al dia 31 pot passar de tot, però jo estic molt content amb la meva plantilla i no vull canvi", ha destacat Zidane quan se li ha preguntat per si espera algun fitxatge més, però reiterant que està content amb l'equip que té, sobretot amb els seus jugadors d'atac, on té moltes alternatives. "Isco i la BBC poden ser compatibles. Després cal administrar una mica la resta, però es poden fer variacions".

Renovació fins al 2020

El tècnic del Reial Madrid ha confirmat que ha renovat el seu contracte abans que es faci oficial per part del club, i ha agraït la confiança de la directiva. "Estic content però això no significa res, puc firmar deu o vint anys de contracte que sé on sóc i el que he de fer", ha afirmat Zidane després de ser preguntat per la seva renovació per tres anys.

"Els objectius sempre són els mateixos mentre sigui aquí, guanyar tots els partits i títols possibles. Sabem on som i el magnífic és que gaudim d'aquesta feina", ha cconclòs.