El Barça té un problema greu amb tots els jugadors que han tornat després de la seva cessió a altres conjunts. Cap no té espai en els plans de Xavi Hernández, i no entren en els plans de present ni de futur, a excepció de Nico González i d'Ez Abde, que malgrat no tenir assegurat un lloc a la plantilla, sí tenen un potencial interessant. De manera que Mateu Alemany haurà de buscar una sortida per a tots els descarts.

Sergiño Dest, Samuel Umtiti, Álex Collado... la llista és llarga, i ara per ara no hi ha res tancat. La marxa de l'atacant de 24 anys al Betis semblava estar molt avançada, però no han arribat noves notícies en els últims dies, i tot és en 'stand by'. Exactament el mateix s'aplica amb Clément Lenglet, que apuntava a romandre en el Tottenham Hotspur, que estava disposat a pagar una xifra propera als 10 milions d'euros.

Clément Lenglet Tottenham / Foto: @Spurs_ES
Clément Lenglet/ Foto: @Spurs_ES

No obstant això, els anglesos s'han plantejat millor aquesta operació, i han decidit oblidar-se de l'ex del Sevilla i del Nancy-Lorraine. No han quedat convençuts amb les actuacions que ha realitzat a la seva única campanya en la Premier League, i per això han optat per no fer cap esforç per retenir-lo. Una notícia demolidora per als interessos de l'equip culer, que ara té un problema per aconseguir donar sortida al central de 28 anys d'edat.

Xavi no té intenció de comptar amb ell, i a la seva demarcació disposa d'efectius més que suficients. Ronald Araújo, Marcos Alonso, Andreas Christensen, Íñigo Martínez, Eric García... en el Camp Nou estan satisfets amb els futbolistes que hi ha en l'eix de la rereguarda, de manera que l'internacional francès està obligat a sortir. Per això li han donat una setmana extra de vacances, perquè pugui negociar lliurement amb altres equips.

Alemany té l'ordre de fer fora Lenglet, i ni tan sols intentaran recuperar els 35 'quilos' que va costar en el seu moment. Es conformen amb una quantitat ridícula, mentre puguin perdre'l de vista.

El Barça taxa Lenglet en cinc milions

Cinc milions és la xifra que reclamarà el Barça per permetre la fuga de Lenglet, i esperen que algun conjunt caigui en la trampa i se l'emporti. Altrament, haurà d'incorporar-se als entrenaments de pretemporada, i Xavi haurà de comptar amb ell per a la gira nord-americana.

S'ha convertit en un mal de cap gegantí...