La Copa del Rei té aquestes coses. L'Alcoià ha eliminat el Reial Madrid als setzens de final del torneig i ha fet esclatar d'alegria als seguidors locals i també els antimadridistes, que encara no es creuen la derrota dels blancs.

El partit semblava que el dominaria de principi a fi el Madrid, i així ha estat fins que ha arribat el segon de l'Alcoià. Militao ha avançat els seus amb el que semblava que seria una golejada, però la falta d'encert de cara porteria provocava que els minuts avancessin i el resultat fos molt mínim.

Alcoyano Real Madrid EFE

L'Alcoià celebrant el gol / EFE

"Som-hi, som-hi, que som dins", deia l'entrenador de l'Alcoià quan encara perdien a la segona part. Solbes ha fet el primer que ha suposat les taules al lluminós i que també ha provocat la pròrroga.

Els de casa s'han quedat amb un menys en el temps afegit per l'expulsió de Ramón López i estaven desitjant arribar a la sort dels penals i que passés el que hagués de passar. Però l'Alcoià no ha llençat la tovallola i ho ha intentat fins al final. Fins al punt que en un contraatac treballat, Vidal ha fet el definitiu 2-1.

José Juan, el nou heroi

José Juan, el porter de l'equip de Segona Divisió B i de 41 anys, ha estat l'autèntic heroi del partit i és que ha fet aturades de gran mèrit per salvar el seu equip. El seu protagonisme a la gespa l'han convertit en viral a les xarxes socials amb tota mena de comentaris. A la Viquipèdia, ja és considerat com un "semidéu".

Imatge principal: José Juan, el porter de l'Alcoià / EFE