Luis Suárez està preparat per abandonar l'Atlètic de Madrid al juny. Ho farà a cost zero, aprofitant que el seu contracte finalitza, i no hi ha negociacions per renovar-lo. I, segons el mitjà britànic 'BBC', pot tornar a la Premier League, vuit anys després de la seva sortida del Liverpool. Aquesta vegada, seria per tornar al West Ham United, que li ofereix la possibilitat de disputar competicions europees, i on seria titular de manera habitual.

Això si, només estaria una temporada allà, ja que els plans de l'uruguaià passen per deixar Europa realment aviat. La seva intenció és finalitzar la seva reeixida carrera esportiva als Estats Units, una destinació que li resulta realment atractiva, tant a ell com a la seva família. Més concretament, en l'Inter de Miami de David Beckham, amb el qual també està en contacte, i al qual aterraria l'any 2023. I no arribaria només a la Major League Soccer.

Perquè també espera retrobar-se amb el seu millor amic, i el que fos el seu company durant tantes campanyes en el Barça, Leo Messi. L'astre argentí també contempla amb molt bons ulls la possibilitat de viure una última aventura per Amèrica, abans de penjar les botes, i ho farà quan expiri el seu vincle amb el Paris Saint-Germain, és a dir, en 12 mesos. I és que, per molts rumors que hi hagi, sembla complicat que aquest estiu pugui abandonar França.

Malgrat que el seu rendiment està deixant molt a desitjar, Nasser Al-Khelaïfi no té al cap deixar-lo marxar. Esperen que es quedi un altre curs més, i que amb Zinedine Zidane torni a convertir-se en un dels millors jugadors del planeta. Perquè, actualment, amb Mauricio Pochettino com a entrenador, ha estat una completa decepció, i és lluny del nivell que va mostrar a La Liga Santander. Als seus 34 anys, molts pronostiquen un declivi que ja és definitiu.

S'ha parlat que Joan Laporta podria portar-lo de tornada a Espanya, i Xavi Hernández estaria d'acord amb aquesta idea. No obstant això, sembla complicat, per no dir impossible, i més, veient que la massa salarial de la plantilla està pels núvols, i s'arrisquen a una sanció.

Beckham prepara un contracte XXL per a ambdós

A Miami, una zona hispanoparlant i que tant Suárez com Messi coneixen perfectament, l'Interespera a ambdós amb un contracte XXL. Beckham vol donar un impuls a la MLS, i millorar el nivell competitiu de la lliga, i amb dos fitxatges d'aquesta magnitud ho aconseguiria, sense cap dubte.

David Beckham EP

David Beckham/ Europa Press

De moment, tan sols s'han produït tímides converses, però l'uruguaià i l'argentí estarien encantats de poder jugar allà. I les seves dones també creuen que seria una destinació ideal.

En 12 mesos poden reunir-se novament.