L'Espanyol vol un entrenador de garanties per tornar a la Primera Divisió. I aquest, segons va avançar IB3 aquest dimarts, té nom i cognom: Vicente Moreno.

La televisió balear apunta que el tècnic del Mallorca és l'objectiu prioritari del club perico, que busca un entrenador amb experiència a la categoria de plata per ascendir el més aviat possible. La mateixa informació apunta que l'Espanyol està disposat a pagar la seva clàusula de rescissió d'un milió d'euros.

Diverses fonts afegeixen que el tècnic valencià deixarà el Mallorca independentment de si aconsegueix salvar l'equip del descens. Quan només queden 2 partits per acabar la Lliga, els balears són dinovens amb 32 punts, a 4 punts de la permanència, que ara marca l'Alabès.

Les negociacions entre l'Espanyol i Moreno ja es troben en fase avançada i en els pròxims dies haurien d'arribar a bon port.

david lopez espanyol europa press

David López es lamenta en un partit de la nefasta temporada perica / Europa Press

Moreno, ídol a Tarragona i Mallorca

Vicente Moreno, de 45 anys d'edat, és un dels entrenadors més ben valorats del futbol espanyol. El tècnic valencià va iniciar la seva etapa com a entrenador al Xerès, l'equip on s'havia retirat com a jugador. 

El 2013 fitxa pel Nàstic de Tarragona, conjunt amb el qual l'any següent aconsegueix ascendir de Segona B a Segona. La temporada vinent, a més, és a punt de dur l'equip a Primera, però el Nàstic finalment acaba tercer i és eliminat al play-off contra l'Osasuna.

El 2017 el tècnic es fa càrrec del Mallorca, a Segona B, i també el duu a Segona A. El curs següent, signa el seu segon ascens consecutiu i porta el club balear a Primera, on aquesta temporada està competint contra les cordes, tot i que encara té opcions de salvar la categoria.