El Reial Madrid no es pot permetre el luxe de seguir sense un lateral dret de confiança una altra temporada més. Dani Carvajal és un gran jugador i ha rendit molt bé des del primer dia, però els seus constants problemes físics estan perjudicant molt el club, que una altra temporada més veu com l'entrenador ha de fer experiments per cobrir la banda dreta. És per això que el Madrid ha decidit ja anar al mercat a buscar un lateral dret de primer nivell.

El club és partidari que Dani Carvajal continuï, com a suplent, però és conscient que el lateral no l'acceptarà, ja que als seus 30 anys somia disputar el Mundial amb Espanya, després de perdre's diverses grans cites pels seus problemes físics. En aquest cas, Florentino Pérez li obrirà la porta i el posarà a la venda, per una quantitat propera als 15 milions d'euros.

dani carvajal german sanchez granada real madrid europa press

Dani Carvajal està patint un calvari amb les lesions / Europa Press

Una lesió després de l'altra

Segons el portal transfermarkt, Dani Carvajal ha estat de baixa fins i tot en 24 ocasions diferents per problemes físics des de la seva arribada al primer equip del Reial Madrid, el 2013. La temporada passada es va perdre 35 partits per diferents lesions, mentre que en l'actual ja en suma 13. La situació és insostenible, ja que en cada planificació Carvajal parteix com el lateral dret titular, la qual cosa a la llarga acaba suposant problemes.

Fins ara, tant Zidane com Ancelotti han anat alternant Nacho Fernández i Lucas Vázquez com solucionis, però el club ha decidit que la situació no es pot mantenir i que al pròxim mercat d'estiu caldrà treure la cartera i fitxar un lateral dret de primer nivell, la qual cosa automàticament deixarà a Dani Carvajal en una posició delicada, ja que haurà d'elegir si vol anar-se'n a la banqueta o canviar d'aires.

Pedro Porro Europa Press

Pedro Porro, jugador del Sporting de Lisboa / Europa Press

Pedro Porro, a l'agenda del Madrid

El jugador que més agrada a la direcció esportiva del Reial Madrid és Pedro Perro, que amb només 22 anys està firmant una espectacular temporada al Sporting de Lisboa. El club portuguès, de fet, no ha dubtat a exercir l'opció de compra que tenia sobre ell, ja que estava cedit pel Manchester City. Porro té ara una clàusula de 45 milions d'euros, una xifra que el Reial Madrid podria assumir per enfortir la seva banda dreta.

Una altra opció que maneja el Madrid és la de l'anglès Max Aarons, que l'estiu passat va estar en l'òrbita del Barça. El lateral del Norwich, de només 22 anys, està firmant de nou una gran temporada, el que provocarà que el pròxim estiu algun gran club l'aconsegueixi. Està taxat en 20 milions d'euros, per la qual cosa seria una opció més econòmica que la de Pedro Porro.

 

Imatge principal: Florentino Pérez vol construir el pròxim estiu un nou projecte galàctic en el Reial Madrid / Europa Press