Rostre seriós, només vuit preguntes i respostes breus. Aquest ha estat l'Ernesto Valverde de la sala de premsa després de perdre contra el València a la final de la Copa del Rei. El Barça no ha aconseguit ni triplet ni doblet. Una extraordinària Lliga però res més.

I si hi ha dubtes amb la seva continuïtat, el mateix Valverde ha assegurat que no dimiteix: "No tinc res a dir". Refermat pel vestidor i per Josep Maria Bartomeu, l'entrenador extremeny continuarà sent l'entrenador del Barça la temporada vinent.

"Estic bé… però quan perds sempre estàs pitjor que quan guanyes", ha assegurat amb una veu fluixa i amb sensacions que no tenia gens de ganes de parlar. Derrota molt dolorosa a la final, però també ha afirmat que "quan perds els entrenadors volem una revenja".

ernesto valverde efe barça

EFE

No ha baixat els braços i Valverde ha confirmat que ell també ha tingut certa responsabilitat perquè si es perd, l'entrenador "en alguna cosa s'equivoca". Però s'ha agafat a la cadira de la banqueta del Barça amb les dues mans: "Els entrenadors estem preparats per aixecar les situacions. Si he de triar entre caure a la final o als quarts, prefereixo caure a la final".

"Teníem les expectatives molt altes per poder guanyar tres títols aquest any però ens hem quedat a mig camí", ha afegit. Però també ha descartat que hagi estat un problema psicològic. "Hi ha un exigència alta, tothom vol guanyar títols i nosaltres ho hem intentat", ha acabat dient en una roda de premsa curta i que molts periodistes s'han quedat sense torn de pregunta.