El Reial Madrid torna a desinflar-se a la Lliga Santander i s'acomiada de nou de les mínimes opcions que tenia de lluitar pel títol. Derrota a Mestalla contra un València que ha controlat un Madrid amb titulars que no encara estan al nivell de les exigències (2-1).

Gonçalo Guedes ha començat a fer mal al conjunt madrileny ja a la primera meitat amb un gol al minut 35. Una diana que seria l'avantsala del desastre definitiu que arribaria al tram final quan el defensa Ezequiel Garay ha sentenciat al minut 83. I no ha servit de res el gol de l'honor de Benzema al temps de descompte del segon temps després de la insistència del Madrid.

Només han estat dos gols del València, però és que el Madrid no ha pogut treure el seu esperit guanyador, que ja està molt tocat després de quedar-se sense opcions a aixecar títols aquesta temporada.

València Reial Madrid EFE

Tot i el retorn de la il·lusió amb Zinedine Zidane a la banqueta, amb dues victòries inicials –encara que patides– en els partits disputats després del seu redebut, el Madrid ha tornat al seu estat natural. Amb Julen Lopetegui i amb Santiago Solari han fet el ridícul al llarg de la temporada, i amb Zidane també. La falta de gol i la marxa de Cristiano Ronaldo encara cou.

I el Madrid se segueix acomiadant de la Lliga. Derrota contra el València i els madrilenys ja estan a cinc punts de l'Atletic de Madrid, segon classificat, i a tretze del Barça, el líder.