El València és un dels nombrosos equips de LaLiga EA Sports que encara aquestes darreres hores del mercat de fitxatges a contrarellotge. El conjunt xe, amb el seu estret marge de maniobra, té diversos fronts oberts que, a poc a poc, va trobant la manera de segellar. Un d'ells, Selim Amallah, ja llueix amb els colors valencianistes, però el gran objectiu de Rubén Baraja per aquesta finestra de traspassos és Rafa Mir.

El davanter del Sevilla, ex del València, apunta a ser el fitxatge estrella de l'entitat valenciana, però l'estret marge salarial del que disposa el club i el fet que en les darreres hores el Sevilla hagi contemplat quedar-se'l en plantilla està complicant l'anhelada arribada de l'ariet murcià. No obstant això, el club segueix amb el seu full de ruta i un dels homes que estaven previstos traspassar, Samu Castillejo, segueix acumulant núvies.

Samu Castillejo Valencia / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso
Samu Castillejo, durant un partit amb el València davant l'Atlètic de Madrid / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso

El PAOK grec se suma entre els pretendents de Samu Castillejo

Castillejo acumula diverses propostes de la Serie A, on manté un gran caixet després del seu exitós pas pel Milan. Des de l'estiu de 2018, fins a l'estiu de 2022, el futbolista malagueny va ser rossoneri, deixant molt bon futbol i generant grans expectatives quan va arribar a Mestalla ara fa una temporada lliure de contracte.

No obstant això, Castillejo, tot i un bon inici sota les ordres de Gennaro Gattuso, va anar quedant rellevat a la suplència, sent encara més flagrant la seva falta de minuts quan Voro i, posteriorment, Rubén Baraja van rellevar l'italià. I per acabar-ho d'adobar, l'aparició de la joventut, sent Fran Pérez i Diego López, dos homes de banda cada cop més importants a la primera plantilla, han deixat Castillejo en un rol encara més residual.

Per aquesta raó, el futbolista de 28 anys, que ja apuntava a sortir en aquests últims dies de mercat, està ara a prop del PAOK grec, segons afirma el periodista Fabrizio Romano. Serà el mateix Castillejo qui haurà de decidir, però a banda de la lliga italiana i la grega, a Castillejo també se li obre un ventall de possibilitat a la lliga saudita, on l'Al-Shabab també vol comptar amb els seus serveis.

El València, recta final per poder fitxar Rafa Mir

Amb sortides de fitxes pesants com la de Samu Castillejo i l'arribada d'altres sous molt més lleugers com la dels joves que estan pujant des del filial, el club té el clar objectiu de segellar l'arribada de Rafa Mir. No obstant això, en cas de no poder abordar el fitxatge del '9' del Sevilla, a Baraja li quedaran dos dies de mercat per decidir quin tipus de futbolista, sobretot de davanter, vol a la seva plantilla. Trobar un golejador és gairebé obligatori.

 

Imatge principal: Rubén Baraja, dirigint el València durant un partit de Lliga / Foto: Europa Press