El València ha anunciat aquest dimarts dos positius per coronavirus a la seva plantilla. Dilluns els jugadors del primer equip, el cos tècnic i l'entorn més directe es van sotmetre a les proves PCR i serològiques, gràcies a les quals s'han detectat dos casos.

Tot i que l'entitat de Mestalla no ha donat els noms dels infectats, sí que ha apuntat que es troben aïllats als seus respectius domicilis, tal com estableix el protocol de la Lliga i del mateix València, i que ja s'ha comunicat la notícia a les autoritats sanitàries.

coquelin barça valencia messi europa press

Coquelin, del València, en un partit contra el Barça / Europa Press

Al mateix escrit, el club valencià afirma que sempre ha donat especial importància a les mesures per frenar l'expansió de la pandèmia i que mantindrà "un protocol molt estricte" amb el qual estan compromesos tots els integrants del primer equip i el cos tècnic.

Casos en molts equips

Des de l'inici de la pandèmia, diversos clubs de la Lliga espanyola han informat de casos de coronavirus a les seves plantilles. Un dels primers equips afectats per la malaltia va ser l'Espanyol, en plena aturada, i després l'Alabès, amb quinze casos.

Aquest estiu, però, també hi ha hagut diversos positius en clubs com el Sevilla, on es va infectar Nemanja Gudelj, o l'Atlètic de Madrid, que aquest dilluns va anunciar l'infecció d'Ángel Correa i Sime Vrsaljko, dos futbolistes que es perdran la fase final de la Champions per culpa de la malaltia.