El Chelsea demostra dia rere dia que vol fitxar, sigui com sigui, algun futbolista de primer nivell per als extrems. Per als equips del més alt nivell, el mercat és reduït, i moltes vegades es limita a un nombre bastant curt de jugadors. És per això que els objectius dels londinencs i del Barça, en diversos casos, són els mateixos. Els blaugrana segueixen mantenint com a primera opció la renovació d'Ousmane Dembélé, però fa mesos que treballen amb l'escenari que no es dugui a terme.

Raphinha s'allunya definitivament del Barça

En aquest context, el jugador que porta més temps al radar és Raphinha. L'extrem brasiler del Leeds ha estat peça clau en la salvació dels anglesos, la qual cosa va provocar que no es pogués aplicar la clàusula que el podria haver alliberat per 25 milions d'euros, i per tant, el seu preu hagi augmentat moltíssim.

Raphinha celebra gol Leeds United Europa Press
Raphinha celebra un gol amb el Leeds United / Foto: Europa Press

No obstant això, Joan Laporta ha continuat buscant les fórmules per poder fer viable el traspàs, però a cada dia que passa, la seva incorporació sembla més complicada, perquè la competència, a més, augmenta. Primer, es va parlar del Bayern, encara que els bavaresos, amb el fitxatge de Sadio Mané, van baixar de la lluita, però sembla que els competidors més importants són els clubs anglesos.

I més concretament, una vegada més, el Chelsea. Amb l'arribada de Todd Boehly a la propietat del club, els blues tornen a ser un dur competidor al mercat, i segons ha publicat The Athletic, estan veritablement a prop de tancar el fitxatge. Els londinencs haurien acceptat les exigències del Leeds i desemborsaran 55 milions de lliures per ell.

El Chelsea se l'emporta per 55 milions de lliures

El Barça, que no podia ni volia arribar a aquesta quantitat, va intentar rebaixar-la amb la inclusió d'alguns futbolistes blaugrana, però el Leeds ha preferit l'oferta del Chelsea. I és que la Premier League continua movent molts diners, i en les negociacions, es nota. Perquè poc abans de la proposta del Chelsea, el Leeds ja havia rebutjat una oferta de l'Arsenal d'uns 50 milions, molt per sobre de les blaugrana.

Ousmane Dembele Barca EuropaPress
Ousmane Dembélé encara no ha renovat amb el Barça / From:EuropaPress

Que Raphinha es quedi a Anglaterra i jugui per al Chelsea no suposarà un problema gaire important a les oficines blaugrana si, en el seu defecte, s'aconsegueix tancar la renovació d'Ousmane Dembélé. Encara que bona part de l'afició no vol que el francès segueixi, Laporta i Mateu Alemany, seguint les peticions de Xavi Hernández, han intentat renovar-lo fins al final.

No obstant això, l'última oferta ha estat més a la baixa encara, i sense comissió per al seu representant, Moussa Sissoko. Accepti o no, qui no jugarà al Barça és Raphinha, que galoparà per Stamford Bridge a partir de la pròxima temporada.

 

Imatge principal: Todd Boehly, a la llotja de Stamford Bridge / Foto: Europa Press