Kylian Mbappé protagonitzarà de segur el culebró del mercat estival de 2022. El jove davanter francès segueix sense renovar i té amb l'ai al cor al Paris Saint-Germain sencer. Constantment, Nasser Al-Khelaïfi i Leonardo són preguntats per l'assumpte i per la resolució del futur d'un dels seus millors actius. 

L'últim cop que això va passar va ser el darrer 19 de desembre a una entrevista pel mitjà Europa 1 i Leonardo va patinar de valent amb la seva resposta: “Mbappé està tan còmode en el seu rol de millor jugador del món que res del que l'envolta influeix realment en el seu rendiment, la seva vida diària o el seu estat d'ànim".

Leonardo director deportivo psg europa press

Leonardio, director esportiu del PSG / Europa Press

Leonardo ensopega amb la mateixa pedra dos cops

Podria pensar-se que es tracta d'una frase desencertada i un lapsus momentani, però el director esportiu del PSG va situar-lo a l'Olimp del futbol de nou en qüestió de minuts: "És una situació molt especial perquè estem parlant del millor jugador del món que, ara mateix, està arribant al final del contracte". 

Leo Messi i el seu entorn més proper consideren que de millor jugador del món només n'hi ha un i aquest és el que ha rebut la pilota d'or fa cosa d'un mes. I per si no n'hi haguera prou, ha quedat en evidència que Leonardo ho ha dit a consciència en repetir-ho dues vegades.

Messi Mbappe PSG EFE

Mbappé i Messi celebrant un gol junts / EFE

Jorge Messi explota

Sigui una creença real o un intent de fer sentir Mbappé com a casa, Jorge Messi ho ha considerat una falta de respecte molt greu cap al seu fill. Els Messi van decidir anar a França el darrer estiu per jugar amb els millors. No obstant això, que es consideri a un company d'equip millor que ell és una cosa que no contemplaven. 

És tal la indignació del pare de Leo Messi que ha amenaçat Nasser Al-Khelaïfi en trencar relacions amb el PSG a causa d'aquestes declaracions. Al Barça, Leo Messi era el protagonista sobre la gespa i fora d'ella. Ningú li discutia res a la seva ciutat. Ara a París, li han ferit l'orgull des del seu propi club, i és una cosa que el seu pare no perdonarà. 

 

Imatge principal: Jorge Messi amb ulleres de sol  / EFE