El golfista Tiger Woods ha resultat ferit de gravetat aquest dimarts en un accident de cotxe a prop de Los Angeles, encara que no es coneixen massa detalls de les seves lesions, més enllà que la seva vida no corre perill i que tindria afectades les cames. "Ha patit múltiples ferides a les cames i està sent operat", ha informat Mark Steinberg, el representant del golfista.

"Aproximadament a les 7:12 hora local, el Departament del Xèrif del comtat de Los Angeles ha respost a una col·lisió de trànsit d'un sol vehicle a Rancho Palos Verdes. El vehicle ha patit danys importants", ha assenyalat el cos policial en un comunicat. D'acord amb aquesta font, "el conductor i l'únic ocupant ha estat identificat com el golfista Eldrick Tiger Woods".

Tiger Woods guanya Augusta EFE

Tiger Woods, celebrant un dels 5 Màsters d'Augusta que té al seu palmarès / EFE

Woods ha hagut de ser rescatat pels bombers

"Woods ha estat rescatat de l'accident amb les 'mandíbules de vida' (eines hidràuliques de rescat) pels bombers i paramèdics del comtat de Los Angeles, i després traslladat a un hospital local en ambulància per les seves ferides", detalla el comunicat. 

Un dels millors golfistes de tots els temps

Woods de 45 anys, estava a la zona per disputar el torneig anual de golf Genesis Invitational al Riviera Country Club en Pacific Palisades, a prop de Santa Mónica, a Los Angeles, segons la revista TMZ.

Woods és un dels golfistes més d'èxit de tots els temps, amb un rècord de 683 setmanes en la posició número u del món, més recentment des de març de 2013 fins al maig de 2014. El golfista, nascut a Cypress (Califòrnia, EUA), ha guanyat el Masters d'Augusta en cinc ocasions; tres l'Obert dels Estats Units; i d'altres tres l'Obert Britànic, entre altres títols del seu palmarès.

 

Imatge principal: Tiger Woods, en una imatge d'arxiu / EFE