En l'àmbit salarial, certa semblança té el cas Gavi al Barça amb el de Vinícius Júnior al Reial Madrid. Segons l'actualització del 30 de desembre del portal transfermarkt.es, el valor del jove andalús del Barça ha incrementat fins als 40 milions d'euros. Pel que fa al de Vinícius, s'ha duplicat de 50 milions d'euros fins als 100 milions, situant-se així com el brasiler més car del món i el tercer futbolista més car en termes globals.

Com Gavi, l'extrem brasiler té un contracte que va signar temps enrere, quan encara era un jove inexpert al club. A hores d'ara, Vinícius s'ha convertit en la referència principal del Reial Madrid junt amb Karim Benzema i el sou que percep ja li ha quedat obsolet. Concretament, el seu actual contracte en vigència el va signar l'any 2018 i el col·loca entre els cinc futbolistes pitjor pagats de la plantilla. Amb tot, és molt feliç a Madrid i no té pressa pel que fa a la qüestió econòmica.

nico gavi fc barcelona elche gol europa press

Nico Gonzalez abraçant Gavi durant el partit del Camp Nou contra l'Elx / Europa Press

Vinícius Júnior segueix donant llargues

Sap que Florentino Pérez està treballant en la seva renovació, però en les darreres setmanes, el seu cas ha pres un altre camí. Si bé tot pintava del color de les roses, amb l'arribada de Kylian Mbappé cada cop més a prop, Vinícius prefereix esperar. Els agents del futbolista de Sao Gonçalo justifiquen la tardança en la seva decisió argumentant que no volen que cap qüestió extrafutbolística pugui pertorbar l'estat de gràcia del seu client.

No obstant això, el motiu real pel qual encara no ha facilitat la seva rúbrica es troba en la inseguretat de Vinícus envers el fitxatge de Mbappé. Primerament, vol veure quin serà el seu rol quan el francès arribi al Santiago Bernabéu. Ara per ara, es pot dir que és l'estrella principal inclús per davant de Benzema, i és sabut que Mbappé vol el rol de número u allà on vagi. En segon lloc, el dorsal 20 no vol firmar fins no saber el sou de Mbappé al Reial Madrid. Essent un dels futbolistes menys remunerats de la plantilla, espera un incentiu econòmic important en el seu nou contracte que no vol que superi àmpliament el de Mbappé.

vinicius jr real madrid manos efe

Vinícius Júnior amb els braços oberts / EFE

Florentino Pérez segueix tenint temps

Amb tot, l'ex del Flamengo encara té contracte en vigència fins a l'estiu de 2024 i difícilment arribarà cap oferta que el mogui del Reial Madrid. A mesura que s'apropi aquesta data de caducitat, s'anirà abaratint. Tanmateix, Vinícius té clares les seves intencions de continuar vestit de blanc.

Tan sols vol assegurar-se de ser retribuït i atribuït com és degut. No vol passar d'estar al centre de totes les mirades a estar enlluernat pel nouvingut Mbappé. Difícilment sortirà del Santiago Bernabéu, però la seva renovació queda ajornada de manera definitiva fins que no faci cap moviment el davanter francès del Paris Saint-Germain.