El Girona va aconseguir un empat al camp del Deportivo de la Corunya gràcies a dos gols de Cristhian Stuani en els últims 15 minuts de partit (2-2). El Depor va viure un coitus interruptus en tota regla: els van frenar a l’últim moment el plaer de la victòria.

El partit començava difícil per als gallecs. Als 10 minuts es lesionava el central italià Michele Somma tot sol a causa d’un mal gest amb el genoll dret. Tot i aquest contratemps inicial, el Depor va marcar en la primera ocasió que va tenir. La rematada de cap de Mollejo en el punt de penal pujava l’1-0 al marcador i posava el partit coll amunt als visitants, que no van desistir en l’intent d’empatar el partit. Fins a sis rematades a porta van fer els homes de Pep Lluís Martí, però cap a porta.

A la segona part, el Girona va seguir atacant la porteria de Dani Giménez, però sense gaire perill. El segon gol del Depor va arribar al minut 60 de la bota de Bergantiños, amb una volea que anava a l’escaire. Els locals ja es veien guanyadors quan va aparèixer Stuani, el de sempre, el que mai falla a la cita. Un gol del xarrua després d’un rebuig de la defensa a la sortida d’una falta va tornar les esperances als gironins. Quan faltaven cinc minuts pel final, el VAR va assenyalar un penal a favor del Girona just al vèrtex de l‘àrea i Stuani va marcar el segon gol. El davanter uruguaià ja en porta 22 aquesta temporada.

El Girona no va aconseguir encadenar la tercera victòria consecutiva, però va trencar la bona ratxa del Depor, que ja sumava 7 partits seguits guanyant.