El Newcastle United ha estat el gran animador del mercat hivernal, fent diverses inversions interessants. Mohammed Bin Salmán ha intentat millorar la plantilla a base de fitxatges, i ha demostrat que serà un estiu molt mogut, ja que té intenció de fer una autèntica revolució. De moment, ja ha anunciat a Chris Wood, que ha arribat des del Burnley per 30 milions d'euros, i a Kieran Trippier, pel que ha desemborsat 15.

Tanmateix, no es conforma només amb això, i encara espera donar alguna sorpresa més abans que finalitzi el període d'inscripció en la Premier League. Té diversos candidats al cap, i un dels que més agrada també juga en l'Atlètic de Madrid, d'on ja s'ha emportat el lateral anglès. Una altra raó perquè Diego Pablo Simeone estigui preocupat, ja que poc pot fer per competir amb el tremend potencial econòmic del xeic àrab.

I en el crac que s'ha fixat és en Yannick Ferreira-Carrasco, que s'ha erigit en un dels líders del vigent campió de La Liga Santander. Ja va ser molt important el curs anterior, però és que en aquest ha assumit encara més protagonisme, i per a molts està sent el millor de tota la plantilla. Ha decidit molts partits gràcies a la seva velocitat, la seva tècnica i el seu driblatge, i ha deixat enrere els dubtes que hi havia sobre la seva figura. Perquè recordem que aquesta és la seva segona etapa a la capital d'Espanya.

En la primera, va deixar bones sensacions, si bé també va tenir seriosos problemes d'actitud, que van provocar que fos molt criticat i discutit. Va acabar marxant a la Xina, en la qual cosa semblava ser un pas definitiu en la seva carrera, i pocs esperaven veure'l de tornada a Europa. No obstant això, va tornar al Wanda Metropolitano, molt més format com a persona i com a futbolista, i la resta és història. Actualment, és un dels intocables per a 'el Cholo'.

Yannick Ferreira-Carrasco/ Agència

Yannick Ferreira-Carrasco/ Agència

Per això, doldria tant la seva marxa. L'internacional belga té diversos pretendents, però el que més seriosamente anirà serà el Newcastle, que ja està preparant la cartera per tractar de convèncer-lo.

Carrasco contempla un canvi d'aires

Simeone confia que Carrasco hagi après la lliçó, i doni prioritat al futbol abans que als diners. Malgrat que l'Atleti no travessa el seu millor moment en aquesta temporada, no es pot discutir que el projecte esportiu que tenen està molt més assentat i consolidat que el dels 'magkpies'.

Però Yannick el tempten amb un sou que els blanc-i-vermells no poden igualar. Bin Salmán vol reunir-lo amb Trippier, i li doblaria la fitxa que actualment percep.

I pagarien més de 50 'quilos' per aconseguir els seus serveis.