Els dies de Joao Félix en l'Atlètic de Madrid estan a prop d'arribar a la seva fi. Ha quedat en evidència que no entra en els plans de Diego Pablo Simeone, i que és l'última opció que contempla per a la zona ofensiva. Abans, ha preferit apostar per Matheus Cunha, Antoine Griezmann, Luis Suárez o Ángel Correa. La situació és insostenible, i no es poden permetre el luxe de tenir un jugador a la banqueta que va costar 126 milions d'euros.

Per aquesta raó, ja estan pensant a traspassar-li, malgrat que són conscients que no podran recuperar la inversió que van fer. L'internacional portuguès no ha estat capaç de complir les expectatives, ni d'explotar tot el potencial que té a les seves botes. Encara i així, hi ha clubs que estarien encantats de tenir a un crac amb el seu talent a la plantilla. Sempre que juga, deixa detalls molt interessants, però necessita ser més regular i constant.

En la seva defensa cal dir que tampoc no li beneficia l'esquema i el sistema de 'el Cholo', i en un altre equip sí que podria explotar al màxim les seves virtuts. S'ha parlat d'una mudança al Barça, ja que Joan Laporta pensa en ell com un bon reforç. No obstant això, el rumor que ara ha cobrat força és el que acabi a les files de la Juventus de Torí, un altre conjunt que va ser molt a prop d'aconseguir la seva firma, i que va intentar convèncer-lo mitjançant Cristiano Ronaldo.

Ara, ja sense el seu compatriota allà, l'ex de Benfica i Porto pot acabar en la Serie A. Ho faria a través d'un canvi de cromos en el qual l'altre protagonista seria Paulo Dybala, que està en una situació similar. Les seves últimes temporades no han estat massa positives, i no està res|gens satisfet amb el projecte que hi ha, malgrat la tornada de Massimiliano Allegri. Encara i així, té tot emparaulat per a la renovació del seu contracte, que expira al juny.

Paulo Dybala juventus pretemporada EFE

Paulo Dybala/ EFE

No obstant això, això no vol dir que el seu futur estigui lligat a la 'Vecchia Signora', més aviat, al contrari. Els plans de la directiva passen per fer negoci amb ell, i l'argentí també està convençut que el millor que pot fer en aquests moments és marxar.

Dybala, seduït per l'Atleti

Dybala, als seus 28 anys, desitjaria provar sort fora d'Itàlia, i La Liga Santander li sedueix molt. A més, creu que podria tenir un paper important en l'Atleti, i aprendre de Simeone. La Juve no posaria problemes a la seva sortida, sempre que rebin Joao Félix a canvi.

Caldrà veure si els 'blanc-i-vermells' accepten, tenint en compte la diferència d'edat que hi ha entre ambdós, i també en el valor de mercat.

Pot ser una de les bombes de l'estiu.