Diego Pablo Simeone espera poder reforçar la plantilla de l'Atlètic de Madrid incorporant a diverses peces del Barça. La temporada que han realitzat els 'matalassers' només es pot catalogar com decebedor, i no només no han pogut celebrar cap trofeu, sinó que en cap moment no han competit per cap. En La Liga EA Sports s'han quedat a anys llum del lideratge, i s'han hagut de conformar amb la quarta posició.

I en la Champions League tenien moltes esperances, però van acabar sucumbint en mans del Borussia Dortmund. Enrique Cerezo està obligat a fer molts canvis al vestidor, i s'esperen múltiples sortides, i també diversos fitxatges. I en el Camp Nou s'han marcat tres objectius, sent Marcos Alonso el primer d'ells. De fet, s'ha filtrat que ja existeix un acord tancat perquè s'incorpori a cost zero, aprofitant que finalitza contracte el 30 de juny.

Marcos Alonso Barça Shakhtar / Foto: Europa Press
Marcos Alonso/ Foto: Europa Press

No ha entrat en les rotacions de Xavi Hernández, i pràcticament no ha jugat durant tot el curs. Les lesions no l'han ajudat en absolut, però ara que ja està disponible des de fa temps, s'ha vist superat per Joao Cancelo o Héctor Fort, malgrat que no són esquerrans. La baixa de llarga durada d'Alejandro Balde semblava una excel·lent oportunitat perquè l'ex del Bolton Wanderers, del Reial Madrid, del Sunderland, de la Fiorentina i del Chelsea tingués més protagonisme, però no ha estat així.

Per aquest motiu està totalment sentenciat, i Joan Laporta i Deco no s'han plantejat oferir-li la renovació. La seva sortida del Barça està confirmat, i previsiblement acabarà en el Civitas Metropolitano. Més dubtes existeixen amb Íñigo Martínez, a qui 'El Cholo' considera una contractació esplèndida per solucionar els problemes que s'ha trobat en l'eix de la rereguarda. I figura entre els candidats a canviar d'aires, en quedar lliure el 2025.

Ter Stegen lluitant una pilota davant d'Iñigo Martínez durant el Barça - Athletic Club / Foto: EFE
Iñigo Martínez/ Foto: EFE

El president culer espera obtenir una compensació econòmica propera als 10 milions d'euros per un futbolista que va arribar lliure, però la continuïtat de l'entrenador egarenc semblava acabar amb els rumors, ja que compta amb el '5'. Però si se n'acaba anant, el central de 33 anys tindria via lliure per negociar amb l'Atleti o amb qualsevol entitat.

Ferran Torres, l'últim objectiu de Simeone en el Barça

Així mateix, i ja per finalitzar, Simeone també està molt pendent del futur de Ferran Torres, un crac que resulta del seu grat per millorar l'atac de l'Atleti el següent curs.

Tal com succeeix amb Íñigo, la sortida de Xavi li obre les portes del Barça, ja que Laporta i Deco volen fer negoci amb 'El Tauró', i aconseguir una indemnització interessant.