El futur de Sergio Ramos clarament no passa pel Paris Saint-Germain. Malgrat ser un fix en els esquemes de Christophe Galtier i haver deixat enrere els constants problemes de lesions que li van perseguir durant la temporada passada, no té opcions de firmar un nou contracte. I és que creuen que tampoc no ha rendit a l'altura de les expectatives, i no està justificant l'elevat salari que percep, de 12 milions d'euros nets per curs.

Així que Nasser Al-Khelaïfi té decidit no oferir-li un nou contracte, i permetrà que marxi el juny amb la carta de llibertat, dos anys més tard de la seva presentació. Tenen un substitut emparaulat amb Milan Skriniar, que també s'incorporarà a cost zero, després que expiri el seu vincle amb l'Inter de Milà. De manera que a l'andalús no li queda de cap altre remei que començar a buscar un nou desafiament.

Està a punt de complir els 37 anys, tot i que encara no li passa pel cap la possibilitat de penjar les botes. Se sent preparat per continuar jugant en l'elit, i valorarà amb deteniment totes les propostes que li puguin arribar, principalment sense són d'Europa. No obstant això, ara per ara l'únic interès que ha rebut l'ex del Sevilla arriba de destinacions exòtiques, com la Major League Soccer dels Estats Units, o les lligues de Qatar i l'Aràbia Saudita.

Però en el Reial Madrid encara té les portes obertes. Encara que la seva sortida va ser dolorosa, i va marxar per la porta del darrere, Florentino Pérez està disposat a perdonar-lo. Oblidarà que se'n va anar al Parc dels Prínceps únicament per motius econòmics, i li ofereix un lloc de treball per formar part de la directiva, o per integrar-se a la fundació del club, a més de ser ambaixador. Una oferta que Ramos ha rebutjat.

Florentino Pérez Ayuso Feijóo / Foto: EFE
Florentino Pérez/ Foto: EFE

I és que, per exercir aquesta funció, primer hauria de retirar-se. Evidentment, pels seus plans a llarg termini passa la idea de tornar al Santiago Bernabéu, però encara no ha arribat aquell moment.

Ramos desitjaria seguir en el PSG

Ramos apunta a convertir-se en un dels protagonistes del mercat estival, i a estar involucrats en moltes especulacions. Però ha deixat ben clares quines són les seves prioritats, i en cas de poder decidir, el que més li agradaria és poder continuar militant en les files del PSG.

Una cosa que no depèn d'ell, i que haurà de decidir Al-Khelaïfi, que és partidari de perdre'l de vista.