Sergio Ramos es va sentir maltractat per Florentino Pérez durant les seves últimes temporades. La seva relació es va deteriorar, i aquest va ser el principal detonador pel que va acabar abandonant el Reial Madrid l'any passat, per firmar pel Paris Saint-Germain. Molt enrere van quedar aquells dies en què el central i el president tenien una gran complicitat, i estaven en permanent contacte. Van perdre la confiança, i hi va haver episodis molt tensos, com l'eliminació en vuitens de final de la Champions League, a mans de l'Ajax d'Amsterdam.

Un xoc que el capità es va perdre per estar a la grada sancionat, després de forçar una targeta groga en l'anada, i complir cicle. En roda de premsa va reconèixer que ho havia fet a propòsit, i va ser castigat amb un altre partit de sanció. Això no va agradar res al màxim mandatari de l'entitat, qui va acusar a l'ex del Sevilla d'estar més pendent del seu documental, que s'estava gravant per a Amazon Prime, que dels seus compromisos professionals.

Allà va ser quan ambdós van començar a tenir una enemistat que va provocar que el campió d'un Mundial i dues Eurocopes es limités a guardar silenci cada vegada que el veia. El vestuari es va distanciar de 'Flo', que, malgrat això, es continuava assabentant de tot el que passava durant el dia a dia. I el de Camas va tardar poc a acusar un jugador de la plantilla de ser un 'xivato'. Aquest és Vinicius Junior, que va ser assenyalat injustament per molts dels seus companys.

L'extrem nascut l'any 2000 no va tenir una adaptació senzilla al Santiago Bernabéu, a causa de la seva inexperiència. Tampoc no van ajudar les seves actuacions, sent molt erràtic de cara a porta, malgrat el seu enorme desequilibri i la seva velocitat. Però el que realment se li va fer dur a l'ex del Flamengo va ser aconseguir fer amics a l'equip, ja que molts el miraven amb gelosia, en cobrar molt més que altres futbolistes que ja estaven plenament contrastats.

Vinícius Barça Reial Madrid EFE

Vinicius Junior/ EFE

Només Karim Benzema va acollir bé el '20', ja que Ramos li va posar la creu molt ràpid. Sobretot, després que comencés a tenir sospites que filtrava tot el que es comentava durant els entrenaments i abans i després dels encontres.

Rodrygo Goes, un altre d'assenyalat

No obstant això, Vinicius no és l'únic crack que ha hagut de suportar aquest tipus d'acusacions. Perquè el seu compatriota Rodrygo Goes també va ser assenyalat ràpidament per alguns pesos pesants del Madrid, entre qui es trobava, com no, el marit de Pilar Rubio.

Rodrygo Goes Reial Madrid EuropaPress

Rodrygo Goes/ Europa Press

Per fortuna, Ramos es va marxar al juliol, i els dos brasilers han perdut de vista un dels grans enemics que tenien. Encara i així, molts creuen que continuen sent dos 'espies' de Florentino Pérez.

Aconseguiran netejar la seva reputació?