Sergi Roberto, un dels futbolistes catalans de la primera plantilla del Barça, ha parlat en una entrevista al programa 'Al cotxe' de TV3 sobre futbol, la seva vida privada, però també de la situació dels presos polítics. Roberto, contundent amb les seves paraules, ha demanat una solució per a la complicada situació que viu Catalunya.

"És una situació molt difícil veure els polítics que estan a la presó", diu Sergi Roberto quan ha estat preguntat sobre els presos polítics i l'actual situació que estan vivint. Però això no ha estat tot i també ha parlat sobre aquell 1 d'octubre de 2017 en què va anar a votar i també es va jugar un partit del Barça a porta tancada contra el Las Palmas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja he votat. Democràcia !!

A post shared by Sergi Roberto (@sergiroberto) on

Roberto afegeix que aquell 1-O, amb polèmica per jugar a porta tancada, explica que "va ser molt difícil". També demana i espera "que se solucioni i sigui un bé per a tothom".

Sergi Roberto, protagonista a la televisió per una entrevista, i esperem que aquest dimarts també ho sigui pels seus gols o assistències.