Mohamed Salah és una joia que ha explotat aquesta temporada al Liverpool, és el millor de l'any a Anglaterra i ara porta els reds a la final de la Champions. No és definitiu perquè queden 90 minuts a Roma, però el 5-2 aconseguit a Anfield és el primer pas (de gegant).

La grandíssima exhibició d'un Liverpool comandat pel faraó Salah ha estat massa feina per a la Roma. L'atacant egipci ha estat el protagonista amb dos gols i dues assistències. Un paper en unes semifinals de Champions que només estan a l'abast de Messi. Però aquesta vegada ha estat Salah qui ha acabat decantant l'eliminatòria.

Firmino també ha aconseguit un doblet i la maneta l'ha completada Mané. Els tres davanters del Liverpool han trastocat a la Roma.

Sense Salah tot és diferent

Mai es pot donar res per fet si no és al sac i ben lligat. Jürgen Klopp ha decidit canviar Salah i el partit ha canviat. Dzeko, primer, i després Perotti de penal, donen una mica d'aire als romans amb dos gol al tram final. Ara queden 90 minuts a l'Olímpic de Roma i s'espera un altre miracle.