En els propers anys hi haurà noves estrelles i grans futbolistes de l'última dècada que deixaran el seu lloc a les joves promeses. I per això els grans clubs s'afanyen a aconseguir el fitxatge d'aquests futbolistes que poden ser diferencials. El mateix passa en les seleccions nacionals, però sobretot en els casos que hi ha futbolistes que poden escollir.

Garnacho, objectiu de la selecció espanyola

L'últim gran conflicte que estan controlant Luis Rubiales, el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i Luis de la Fuente, el nou seleccionador espanyol masculí de futbol, és referent a Alejandro Garnacho. La nova perla del Manchester United, de només 18 anys, ha explotat aquest any amb grans actuacions amb el club red devil. Però no està gens clar per a quina selecció acabarà jugant.

Garnacho en una celebración de gol con el Manchester United / Foto: EFE
Alejandro Garnacho després de marcar un gol amb el Manchester United / Foto: EFE

Garnacho, nascut a Madrid i també amb nacionalitat argentina, ara mateix juga a les categories inferiors de la vigent campiona del món. Però això no vol dir que aquesta sigui la seva elecció definitiva, ja que encara és a temps de jugar amb la selecció espanyola.

I aquest últim és el gran objectiu que tenen Rubiales i de la Fuente. Garnacho no es pot escapar perquè té un gran futur i podria convertir-se en el nou referent de la selecció espanyola en els propers anys.

Luis de la Fuente / Foto: Europa Press
Luis de la Fuente durant una roda de premsa / Foto: Europa Press

S'apropa la decisió de Garnacho

Ara serà Garnacho qui hagi de prendre la paraula i decidir el seu futur. Com que no ha debutat amb l'absoluta de l'Argentina a les ordres de Lionel Scaloni, encara pot canviar d'opinió. La traició de Garnacho a l'Argentina s'apropa però encara no està confirmada.

I quan serà clau serà el proper mes de març, que començarà la fase de classificació per a la propera Eurocopa. Aquest serà el moment de veure si de la Fuente convoca Garnacho. Si no ho fa, podria viatjar amb l'Argentina per jugar partits amistosos, ja que no està previst que l'albiceleste disputi cap partit oficial.

Alejandro Garnacho Manchester United / Foto: Europa Press
Alejandro Garnacho celebrant un gol amb el Manchester United / Foto: Europa Press

Aleshores serà el moment de veure quina és la decisió de Garnacho. Si escull Espanya, es confirmarà la traïció a l'Argentina. I si escull el combinat albiceleste, aleshores seguirà la mateixa línia que portava fins ara. I en les properes setmanes se seguirà especulant sobre el futur d'Alejandro Garnacho, que cada vegada que trepitja un terreny de joc fa que tothom es quedi meravellat amb el seu futbol.