El Reial Madrid disputarà les semifinals de la Champions League després d'eliminar el Chelsea, al que ha superat a Stamford Bridge per 0-2 gràcia a dos gols de Rodrygo. Els blues ho han intentat tot, però han tornat a sucumbir per la seva falta de gol davant d'un Madrid que, després de patir, ha sentenciat l'eliminatòria al contraatac.

Conscient que només li valia una golejada, el Chelsea ha sortit contra|cap a totes, pressionant molt a dalt i imprimint intensitat al joc. Des d'un primer moment ha quedat clar que els blues anaven a bolcar tot el seu flux ofensiu per la banda dreta, per castigar Camavinga, de nou l'elegit de Carlo Ancelotti per ocupar el lateral esquerre del Reial Madrid. I el francès ha patit l'indicible, ja que Reece James, juntament amb Kanté, han posat en molts problemes Camavinga.

Chelsea Reial Madrid Cucurella EFE
Cucurella ha fallat l'ocasió més clara del Chelsea en tot el partit / Foto: EFE

El Chelsea paga la falta d'un 'killer'

El Chelsea ha estat superior al Reial Madrid, n'ha proposat més i ha generat millors ocasions, però ha tornat a patir en allò de sempre aquesta temporada, la rematada final. I és que en l'enorme inversió duta a terme aquesta temporada no hi ha hagut cap fitxatge d'un davanter centre. Aubameyang, a més, el seu 9 més pur, ni tan sols està inscrit en la Champions League. El resultat ha estat un flux constant de centrades laterals que no trobaven rematador.

En el minut 11, Kanté ha tingut una ocasió claríssima. Li ha quedat una pilota morta dins de l'àrea, però quan el tenia tot de cara per marcar ha disparat fora. La resposta del Reial Madrid, en un contraatac, ha estat de Rodrygo, que amb poc angle ha disparat al pal (19). L'ocasió més clara de la primera part ha arribat en el descompte. Cucurella, a boca de canó, ha disparat fort, però Courtois ha evitat l'1-0 amb una parada espectacular.

Benzema Ancelotti EFE
Benzema, rebent instruccions d'Ancelotti / Foto: EFE

Rodrygo sentencia un Chelsea sense gol

En la segona part s'ha aguditzat encara més el domini del Chelsea, que se n'ha anat cap a dalt amb tot. En el minut 52, Kanté ha tornat a tenir el gol a les seves botes, però de nou ha fallat de forma incomprensible. I quan més a prop estava l'1-0 ha arribat el 0-1. Sortida a l'espai del Reial Madrid. Rodrygo se'n va sol per la banda dreta i després d'un parell d'errades, Vinícius centra perquè el mateix Rodrygo endavant als blancs.

El tram final del partit ha estat una demostració de tots els mals del Chelsea. Els blues han jugat bé, tocant la pilota amb criteri, però un atac després de l'altre acabava en res, per la falta de finalitzadors a l'equip. Lampard ha donat entrada a Mudryk, Sterling i Joao Félix, però no ha servit de res. De fet, el que ha tornat a marcar ha estat Rodrygo, després d'una excel·lent jugada col·lectiva del Reial Madrid.