El Reial Madrid torna a recórrer al patiment i a un gol en els últims minuts per sumar la segona victòria a l'actual edició de la Champions League (2-3). El conjunt blanc ha hagut de remuntar contra el Nàpols, però finalment ha fet tremolar novament la ciutat italiana. El Reial Madrid és el líder en solitari del Grup C.

Gols i espectacle a l'Estadi Diego Armando Maradona

L'Estadi Diego Armando Maradona ha tornat a viure una gran nit de Champions contra un dels aspirants al títol. I s'ha notat des del principi que seria un duel apassionant. Anades i tornades constants i oportunitats per als dos equips. Matteo Politano, el primer en avisar per als italians al minut 4. I Rodrygo Goes, el següent de posar el seu segell per als madrilenys al minut 6. Partit molt obert i amb diversió per a l'espectador.

Jude Bellingham Napoles Real Madrid
Jude Bellingham jugant contra el Nàpols / Foto: EFE

El Nàpols, sense mig del camp i buscant els contracops; i el Reial Madrid acceptant l'aposta i doblant-la a base de multiplicar la velocitat. Jude Bellingham, la gran ànima d'aquest Reial Madrid ha estat qui s'ha posat l'equip a l'esquena i en cada jugada que tocava la pilota passaven coses. Els dos equips, molt rematadors, però amb el Nàpols avançant-se després d'un córner al minut 19. Travesser del central Natan i gol de cap de l'altre central del conjunt italià, Leo Skiri Østigård (1-0).

Però aquesta eufòria local ha durat ben poc perquè al minut 27 ha arribat l'empat de Vinícius Júnior després d'una errada en la sortida de pilota dels italians (1-1). I gràcies a Bellingham. Una més. Però és que el líder anglès del Reial Madrid ha fet el segon gol dels blancs al minut 34 després de fer una jugada en la qual ha emulat Ronaldo Nazário, imparable i superant una tova defensa napolitana (1-2). Victor Osimhen, massa sol amb Khvicha Kvaratskhelia a l'atac italià, ha pogut empatar abans del descans, però el porter Kepa Arrizabalga ha mantingut ferm el Reial Madrid.

Jude Bellingham celebración gol Real Madrid / Foto: EFE
Jude Bellingham celebrant el seu gol contra el Nàpols / Foto: EFE

Fede Valverde salva el Reial Madrid

El Reial Madrid, amb avantatge a l'inici del segon temps, però amb el Nàpols tornant a empatar el partit al minut 54. Xut d'Osimhen i mans de Nacho Fernández a dins l'àrea. Alguns minuts de revisió del VAR i finalment es xiula el penal. I Piotr Zielinski no ha fallat des dels 11 metres (2-2). I Kvaratskhelia ha estat a punt de fer el tercer dels italians poc després amb un xut potentíssim des de fora l'àrea. El mateix que Zielinski, que també ha perdonat.

Si la primera part havia estat emocionant, la segona encara ha començat amb més ritme. El Reial Madrid, incorporant més pólvora amb l'entrada de Luka Modric i Joselu Mato, ha intentat tornar a fer mal al Nàpols, però qui realment patia era el conjunt merengue. I encara més canvis del Reial Madrid per buscar el tercer gol i la calma.

I qui ha resolt el partit ha estat Fede Valverde al minut 78 després d'una volea, que ha estat un míssil de més de vint metres que ha fet tremolar novament tota la ciutat de Nàpols (2-3), igual que va passar amb el terratrèmol que es va viure aquest passat dilluns. Una mica de carambola, amb el rebot en un defensa i en el porter després de tocar el travesser, però tercer gol merengue. La diana, anotada al porter Alex Meret. I tot i patir en els minuts finals, el Reial Madrid s'ha acabat emportant el partit. I el Nàpols que perd a casa en competició europea després de 13 partits sense conèixer la derrota.